La televisió privada s’hauria de suprimir

Des de l’any 1989 que tenim televisió privada i els resultats no poden ser més negatius, el que al principi ens pensavem que seria una bona eina per garantir la pluralitat i per acabar amb determinats monopolis s’ha acabat convertint en una lacra. Les televisions privades , totes, ofereixen una programació infecta basada en la teleporqueria i en la manca d’escrúpols per aconseguir la màxima audiència, la multiplicació de canals no ha servit per millorar l’oferta, sinó per empitjorar-la, abans ningú estava especialment pendent de l’audiència perquè la gent no tenia opció de triar, ara el que tenim és una competició salvatge per veure qui vomita més porqueria, com més porqueria més audiència. Totes aquestes teles a més a més han bandejat sempre la nostra llengua, el català, i han servit per analfabetitzar i espanyolitzar al personal i això es pot dir tant de les teles privades espanyoles com de les que emeten des d’aquí Catalunya. L’única honrosa excepció ha estat FlaixTV, potser per això ja no existeix. Per tant el millor que podem fer és proposar que es suprimeixin aquestes fàbriques de telemerda que cada dia foten més fàstic. Si desapareguessin o s’autodestruissin ens farien un gran favor. Si tinguéssim a la Generalitat un govern enèrgic que actues al servei dels interessos dels catalans ja hauria desmuntat totes les instal·lacions d’aquestes maleïdes teles.