La direcció d’ERC continua trepitjant els drets dels militants

http://www.reagrupament.cat .-

 Reagrupament Independentista en defensa de tots els militants d’ERC:  Davant les informacions periodístiques que indiquen la voluntat de l’actual direcció d’ERC i l’existència d’un acord entre Carod i Puigcercós per tal d’eliminar l’assemblearisme a ERC i de posposar el Congrés extraordinari d’Estatuts, Reagrupament Independentista expressa el següent:

  • Denunciem que, si es confirma, aquest fet constituiria un incompliment gravíssim i intolerable del mandat del XVè Congrés, el qual, precisament, va fixar l’obligació de potenciar l’assemblearisme (i per tant consagrar-lo estatutàriament).
  • Expressem la intenció d’exercir amb fermesa, per tots els mitjans al nostre abast, la defensa de la militància, que té dret que es respectin les seves decisions. 
  • Demanem un mínim de rigor i de respecte per la dignitat de les persones que han estat convocades en comissions d’estatuts anunciades a bombo i plateret, quan ara sembla que la direcció ja té les decisions preses.