El senyor Saura té molta barra: Interior espera recaptar 93 milions en multes l’any que ve.

www.avui.cat

El Servei Català de Trànsit augmenta un 7,2% el pressupost iinstal·la 35 radars més. La conselleria de Saura augmenta un 8,6% elpressupost per l’augment de la plantilla dels Mossos i els Bombers dela Generalitat

El Servei Català de Trànsit espera recaptar 93 milions d’euros l’anyque ve cobrant multes de trànsit. Aquesta partida és la principal fontd’ingressos i és el que permet, en part, l’increment d’un 7,2% elpressupost anual del servei, que arribarà als 94,52 milions. Durant el2009, s’instal·laran 35 radars més a les carreteres catalanes, segonsha anunciat aquest dimarts el conseller d’Interior, Joan Saura, enpresentar el pressupost del departament al Parlament. Segons Saura, ambels radars "no es pretén augmentar la recaptació sinó reduir lesvíctimes mortals" en accidents.