Carod i Puigcercós ens han traït i ens han enganyat

Cada dia m’ho pregunto, que em fet els independentistes catalans per tenir uns líders tan nefastos? on són els ideal, els somnis, els projectes de país, les causes justes per les que lluitar? Tot això ha estat esborrat del mapa pels senyors Carod i Puigcercós, potser encara hi ha molts militants que pensen més en la cadira i en el càrrec i potser encara queden votants de bona fe que es creuen als dirigents d’ERC, però som molts els militants i votants que n’estem tips, ja en tenim prou de tacticismes, de mentides d’enganys i de traicions, o Carod i Puigcercós són rellevats dels seus càrrecs amb urgència o ERC acabarà pitjor que el Titànic. No s’ha de ser molt llest per veure-ho , és la crònica d’una desfeta electoral anunciada. Estic convençut que d’aqui dos anys veurem uns quants falsaris de la direcció amb el carnet del PSOE. Ajuntem-nos, fem força i rebel·lem-nos contra tanta farsa i tanta mentida, encara estem a temps de recuperar el senderi i salvar ERC.