El senyor Huguet hauria de plegar

           Amb tot aquest sidral de les protestes contra el pla Bolonya i de les posteriors càrregues policials s’ha parlat molt de la conselleria d’Interior, no entraré en el tema, ja fa temps vaig demanar que plegués el senyor Saura per incompetent i segueixo pensant el mateix, però crec que s’hauria de parlar també d’un personatge que ha actuat en aquest tema com si ell no hi tingués res a veure, el sr. Josep Huguet i Biosca. El senyor Huguet és el conseller d’Universitats, per tant alguna cosa té ell a veure en aquest tema, alguna responsabilitat té en l’aplicació de l’infecte pla de Bolonya. Si ell considera que no té cap responsabilitat en aquest tema potser caldria qualificar al sr Huguet de IRRESPONSABLE. A Catalunya de polítics irresponsables i incompetents en tenim a cabassos i ja va sent hora de que personatges com el senyor Huguet pleguin i deixin de contaminar la política catalana. Aquest senyor s’ha barallat amb els responsables de les universitats, amb el sector de la moda, amb els estudiants i amb no sé quanta gent més, per no parlar de que a fet fora a pràcticament tots els seus col·laboradors de la conselleria. Encara me’n recordo fa mesos del Congrés d’ERC al Fòrum, mai havia vist un polític que cridés tant, va ser molt desagradable sentir les amenaces i els esgarips d’un home alterat i alarmat per la possibilitat de que algú el desenganxés de la cadira que ocupa a la conselleria. Sr Huguet plegui i pregui’s una til·la.
 
POLL (dial. poi, i ant. peoll i pooll). m.  1. 
Insecte hemípter de la família dels pedicúlids, del gènere Pediculus; n’hi ha dues espècies principals, que són el Pediculus capitis (poll de cap, que es cria en els cabells de les persones) i el Pediculus corporis (poll de roba, de carn o d’esquena, que
es cria damunt l’ossa de les persones); totes dues són molt molestes
per les seves picades i perquè són difícils d’esvair a causa de llur
gran poder de reproducció i llur petitesa  (http://dcvb.iecat.net/)

Comments (1)

albertpujolmarç 29th, 2009 at 22:58

No m’agrada gaire Huguet com a polític, però el Pla Bolonya no ve de la seva conselleria. Penso que una dimissió a de venir donada per alguna cosa més concreta.

El problema d’Esquerra penso que és haver desperdigat energies. Personalment hagués preferit una Conselleria on el partit hagués unit esforços, tot i que suposo que hi hagués hagut urticàries entre els membres.

Cordialment,

Albert