“Esto es todo amigos”

El gran Bugs Bunny quan s’acomiadava dels espectadors deia aquella famosa frase de "esto es todo amigos" i això és el que ha fet la impresentable Magdalena Álvarez ara que ha marxat, la diferència és que Bugs Bunny feia riure i aquesta senyora més aviat provoca repulsió. S’ha passat cinc anys torturant als passatgers de RENFE i insultant a tots aquells que han gosat criticar-la. Les seves impertinències, la seva prepotència i la seva mala educació passaran a la posteritat, és indignant que durant tant de temps hàgim hagut d’aguantar una inepta d’aquesta calanya i és indignant també que el seu protector, el supermentider ZP, l’hagi mantingut tants anys en el càrrec. El millor que podrien fer amb aquesta petarda ignorant és enviar-la ben lluny, si pot ser a un altre planeta.

Comments (1)

Penedesferaabril 15th, 2009 at 0:16

Hola Josep,

Et comunico que el setmanari L’Extra publicarà demà aquest apunt amb l’enllaç al teu bloc, seleccionat entre els més llegits i valorats del Portal de la Penedesfera http://www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l’Anoia, l’Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

Aquesta és una iniciativa de L’Extra, la qual ajudarà a la difusió i promoció del contingut del teu bloc en particular, i del fenomen blocaire en general.

Salutacions i enhorabona!

Daniel García Peris
http://www.danielgarciaperis.cat