Un altre èxit del PSC: Catalunya Ràdio ja no és lider d’audiència a Catalunya

Una de les grans obsessions del PSC des que va apoderar-se de la Generalitat ha sigut enfonsar TV3 i Catalunya Ràdio. La veritat és que s’hi han esforçat molt, primer es van carregar programes on es defensava una idea de país país que no els agradava, "postres de músic" i després es van dedicar a fer fora o a convidar a marxar a tots els millors locutors que tenien, En Basté, líder en esports fora, En Clapés , el l’ider indiscutible de la tarda fora, En Bassas, líder als matins fora, de pas han colocat els seus amiguets socialistes com el soporífer senyor Barril o el superprogre senyor Garcia Soler .
 
La idea era enfonsar l’emissora en favor de la SER, la ràdio del PSOE, per sort el tret els ha sortit per la culata i el lideratge se l’ha emportat RAC1, una ràdio on curiosament han anat a parar molts dels periodistes purgats pel PSC. Una vegada més li vull donar les gràcies als senyors Carot i Puigcercós per tot el que estan fent pel país , amb "patriotes" com aquests no ens calen enemics.

Comments (1)

quim xenadesembre 4th, 2009 at 14:24

potser que començem a inventar-nos una televiso de catalunya com cal. la que hi ha ara poc difereix de la 1, la 2 ,la 4. la 5, la 6 o …..ja fa anys que haurien d haver-se buscat feina de manobres la majoria d ells i aixi sabrien de primera ma el que costa guanyar-se el pa.