Lluís Llach: “El PSC acabarà malament”

Lluís Llach també considera que "ERC s’ha entestat a fer el tercer acte de Macbeth"

www.e-noticies.cat

 

El cantautor Lluís Llach ha manifestat en una entrevista a El món a RAC 1 que  "el PSC està fent patinatge artístic entre Barcelona i Madrid i al final farà ventosa i acabarà malament”. "ERC, en comptes de beneficiar-se dels desastres dels altres s’ha entestat a fer el tercer acte de Macbeth, ensenyant cadàvers i sang per tot arreu”.

 

"És estrany que en les democràcies dites avançades el dret a l’autodeterminació no sigui l’A de l’abecedari. Perquè si no, vol dir que vivim en països conformats en temps de dictadors, reis imbècils i guerres sanguinolentes”
“L’estat actual de l’estat espanyol no és conseqüència de les voluntats populars, sinó de capitans generals, borbons i altres misèries”, ha afegit, a més de considerar que "avui, l’autogovern de Catalunya és més fàcil a través de la independència i l’autodeterminació que des del federalisme plurinacional. Això és una via tapada”.