Salvador Sostres: els mediocres del PSC

   El qui fou cap de premsa de l’analfabet Montilla, i conegut per amenaçar periodistes, Toni Bolaño, ha dit que troba mediocre el resultat dels referèndums. És una opinió com una altra. Jo també voldria dir la meva. opinió El que jo trobo mediocre és el franquisme que ens va dur a Catalunya tota aquesta colla de quinquis com el Montilla, el Zaragoza i el Bolaño. El que jo trobo mediocre és que aquesta gentola, en lloc de reconèixer i agrair els valors de la nació d’acollida s’hagin dedicat a actuar per dret de conquesta, amb un reguitzell de desconsideracions cap a Catalunya impròpies de qui es moria de gana a Espanya i va venir aquí a fer el funcionari. El que jo trobo mediocre és que Bolaño amenaci periodistes, que Montilla sigui un analfabet i que Zaragoza sigui un quinqui. El que jo trobo mediocre és que gent que no ha guanyat les eleccions accepti la presidència d’una nació. El que jo trobo mediocre és que duguin tota una vida vivint dels catalans i que es comportin com minyones del PSOE. El que jo trobo mediocre és que el partit que governa la Generalitat estigui en contra de la llibertat. Només estan en contra de la llibertat els ocupants, els segrestadors, els violadros i d’altres criminals. Toni Bolaño fou un insult a la democràcia i és una vergonya que ara es dediqui a l’ofici que ell mateix va mirar de mutilar. Que un com Montilla hagi arribat a president de la Generalitat degrada Catalunya i diu molt poc dels catalans. La cosa de Zaragoza jo la jutjaria amb tribunal popular. Prohibides les navalles entre els membres del jurat.