Per reagrupament La nació catalana ha de ser el més important

 
És sorprenent veure com tots els mitjans de comunicació que han ignorat malintencionadament el Reagrupament Independentista en els darrers mesos ara en parlen tot el dia i no paren de tirar merda. Està clar que als poders fàctics de sempre no els hi fa cap gràcia que aparegui al Parlament de Catalunya una força nacionalista distinta de CiU i ERC que pugui aglutinar centenars de milers de vots independentistes. Tot el que s’ha dit aquests dies no m’interessa, per mi no hi han sectors,  ni bons ni dolents i ningú pot estar en possessió de la veritat absoluta i totes aquelles persones que volen lluitar per la independència del nostre país són vàlides. Ara és hora de fer pinya. Qualsevol vot nacionalista que obtinguin les direccions de  CiU o d’ERC acabarà al sac PSOE o fins i tot del PP, no ho oblidem.