Rugbi: Suècia trenca el veto i jugarà contra Catalunya

http://www.e-noticies.cat

La Federació Internacional de rugbi ha demanat no jugar contra la selecció catalana

La selecció catalana de rugbi jugarà aquest diumenge contra la de Suècia a l’estadi Baldiri Aleu de Sant Boi. És el primer partit de Catalunya a casa en els darrers quatre anys i representa el trencament del veto endegat per la Federació Internacional (FIRA).

La Federació Catalana i la FIRA mantenen un conflicte judicial perquè la primera pretén que se la reconegui com a hereva de l’entitat que l’any 1922 va ser una de les fundadores del màxim organisme internacional, una condició indispensable per competir a nivell oficial.

Arran d’aquesta baralla judicial, la FIRA va demanar a les diferents associacions que la componen que no juguessin cap partit contra Catalunya. Així, per exemple, Bèlgica va demanar un enfrontament amb Catalunya, però després es va desdir per les pressions de la FIRA.

Diumenge, però, a partir de dos quarts d’una de la tarda Suècia jugarà davant Catalunya.