Els d’ICV no són d’aquest món

    El tripartit és una excrescència que cada cop fa més farum . Ni tan sols l’Ernest Maragall , un dels pares de la criatura ho soporta, el tripartit està mort, R.I.P. , i com més aviat s’acabi millor. Serà molt reconfortant d’aquí uns mesos veure a més d’un dels que ara van en cotxe oficial fent cua a l’INEM. On col·locaran els sociates a  tota la seva trup? ¿que faran tots els "patriotes" que els hi han rigut les gràcies als senyors Carod i Puigcercós quan ERC passi de ser "E" (Esquerra) a ser un ERO (expedient de regulació d’ocupació) ? …

  Tothom s’equivoca, alguns potser massa, però n’hi ha alguns que no s’equivoquen mai: els genis d’ICV. Fa anys eren comunistes, un sistema molt democràtic que només entenien ells perquè són molt intel·ligents i que els altres no enteníem perquè om uns enzes. Ara són verds, rojos i violetes. L’ecologisme és una ideologia molt respectable, com ho són la majoria d’ideologies i de religions, però el que no em mereix cap respecte és el fonamentalisme, ni el fonamentalisme ecologista, ni el fonamentalisme religiós ni el fonamentalisme liberal. Per què serveix ICV? per anar a 80 km/h per l’autovia de Castelldefels? per intentar fer un transvassament de l’Ebre enganyant als teus propis electors? per desprestigiar els Mossos d’Esquadra? per mantenir l’impost de successions? . Si ells no s’equivoquen mai i els altres som tots una colla d’imbècils potser és perquè els d’Iniciativa no són d’aquest món. 

  Quan Déu va crear el món primer va fer l’home, Adam. Després, perquè Adam no s’avorrís, va crear la dona, Eva i després per tocar els collons va fer els d’Iniciativa.