Els terroristes del totxo arruïnats… per fi !!!!!

        La bombolla immobiliària ha petat i els especuladors s’han arruïnat , les immobiliàries han tancat i els primers polítics corruptes comencen a entrar a la presó. Per alguns la situació actual és un desastre, ho entenc, però la veritat és que me’n alegro de que tots els cabrons que han arrasat i destruït el nostre país s’hagin estavellat. Hem d’estar tristos per una gentussa que ha destruït el nostre paisatge? NO. Aquesta gentussa sense escrúpols ha fet mobing a la gent gran per poder vendre els seus pisos a més preu, ha impedit que la gent jove es pugui emancipar i comprar el seu primer habitatge, ha subornat alcaldes, regidors i periodistes i ha fet venir a casa nostra a centenars de milers de treballadors de tercers països per a que treballessin en les seves putes obres cobrant uns salaris de merda o treballant encara per menys diners i sense papers. Els bancs els finançaven i se’n beneficiaven i els ajuntaments ho permetien ho fomentaven i s’ho cobraven. Gràcies a aquest putrefacte negoci ara tenim centenars de milers d’aturats, la gran majoria treballadors estrangers als que aquests cabrons van fer venir fent-los creure que això era "El Dorado" i que potser ja no trobaran mai més feina i uns ajuntaments que s’ho han venut tot i que s’han  arruïnat gastant-se uns ingressos que no els hi corresponien. També tenim moltes indústries que van tancar, perquè era més rendible vendre els seus terrenys als especuladors que continuar amb el negoci i molts pagesos que també van plegar perquè era més rendible vendre’ls-hi les terres a aquesta gentussa. És evident que el sector del totxo ha fet molt de mal a l’economia del nostre país, no és bo posar tots els ous al mateix cistell. El problema és que la famosa crisi ha trigat massa en arribar, si hagués arribat fa 6 ó 7 anys les conseqüències haurien estat molt menys dramàtiques, no tindríem un país tan destrossat, els ajuntaments no haurien fet tantes barbaritats i no tindríem a casa nostra tants i tants treballadors de tercers països enganyats i sense cap futur.