Catalunya podria ser el quart estat de la Unió Europea en PIB si fos independent

http://www.racocatala.cat

El Cercle Català de Negocis fa campanya per ‘Sí’ a les consultes independentistes 

 

El Cercle Català de Negocis (CCN)dóna ple suport a la realització de la Consulta Popular sobre la Independència de Catalunya que tindrà lloc diumenge a 80 municipis del Principat. L’associació d’empresaris, directius i professionals per l’Estat propi, durant els darrers mesos, ha fet presentacions en 28 d’aquests municipis per tal de donar arguments a favor del ‘sí’ i preveu fer-ne més de 15 de cara la consulta del 25 d’abril. El CCN ha argumentat la seva petició recordant l’espoliació fiscal que patim el poble català i altres limitacions al desenvolupament de tipus estratègic a banda d’exposar, també, quins són els avantatges econòmicsde tenir un Estat propi. En les seves conferències també exposa que Catalunya podria ser el 4t Estat de la Unió Europea amb un major PIB (vegeu el PDF)i aporta una propostaeconòmica per aprofitar l’eliminació de l’espoliació fiscal que passa per la reducció de més del 20% de l’impost de societats i el de l’IRPF, així com incrementar les inversions en infraestructures en més del 50% i incrementant les pensions i les polítiques socials en gairebéun 15%. 

Documents del Cercle (PDF): 

ElDeficit Fiscal Catala

DossierPremsa CCN