L’entorn del PSC va amenaçar immigrants i gent gran perquè no votessin a les consultes

www.racocatala.cat

Ho assegura Alfons López Tena en una breu entrevista a l’Avui · Haurien advertit els primers que podrien quedar-se sense permís de residència i els segons sense pensió

L’entorn del PSC va amenaçar immigrants i gent gran per tal que no votessin a les consultes independentistes del 25-A. Així ho ha denunciat el jurista Alfons López Tena, en una entrevista a l’Avui. Segons Tena aquest entorn hauria amenaçat immigrants assegurant-los que, en cas de votar, se’ls retiraria el permís de residència; també hauria fet una cosa similar amb gent gran, amenaçant amb retirar-los la pensió si participaven a les consultes. Tena, que juntament amb l’equip d’Osona Decideix hacol·laborat amb la plataforma La Garrotxa Decideix per a impulsar la consulta que esva celebrar a Olot aquest diumenge, assegura també estar satisfet pel resultat obtingut per la consulta olotina, on es va assolir més d’un 26% de participació: "el resultat més alt de totes les capitals de comarca amb l’afegit que hi havia un tan per cent important d’immigració". El jurista assegura també que és "un error" plantejar globalment els resultats de la consulta, ja que "depèn de l’organització de cada municipi" doncs "no hi ha una organització general ni coordinada". La Coordinadora nacional, assegura "només és un programa informàtic en comú".