Laporta es presenta

www.naciodigital.cat 

L’encara president del Barça registrarà Democràcia Catalana i anirà en coalició amb Reagrupament a les pròximes eleccions al Parlament 

Si algú vol votar Joan Laporta, ho podrà fer. El president del Barça registrarà -probablement aquesta mateixa setmana- un nou partit, Democràcia Catalana (DC). L’anunci oficial es farà des de la seva web i, acte seguit, es convocarà una roda de premsa per als mitjans de comunicació.
Laporta vol aglutinar les màximes voluntats possibles dins l’independentisme i està disposat a ser el candidat a la presidència de la Generalitat. Joan Laporta, en qualsevol cas, també acceptaria formar part d’una candidatura encapçalada per alguna altra personalitat de consens.
En qualsevol cas, i amb tota probabilitat, la candidatura de Joan Laporta serà proclamada en l’assemblea de Reagrupament del pròxim 10 de juliol i la fórmula serà una coalició electoral entre DC i Rcat.