REAGRUPAMENT: hi som, hi serem

http://www.reagrupament.cat/

 

 

Reagrupament saluda com a signe de vitalitat les noves candidatures que volen bastir-se assumint de forma íntegra els nostres principis bàsics d’independència, regeneració democràtica i treball.

Conscients de la força cohesionadora  que estan comportant les nostres propostes en el moviment independentista català, volem compartir-les un cop més amb tots els qui les vulguin considerar pròpies, els fonaments de les quals són els següents: 

 1. La nació catalana ha d’esdevenir un Estat de dret, independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea.
 2. Reagrupament no formarà part de cap Govern que no es constitueixi per declarar de forma unilateral la independència  de Catalunya, que haurà de ser aprovada posteriorment per referèndum.
 3. La proposta de Constitució Catalana  aprovada per la IIª Assemblea de Reagrupament serà la primera llei que els diputats de Reagrupament presentaran al Parlament per a la seva aprovació.
 4. La regeneració democràtica  de la política catalana és condició necessària per l’èxit del nostre futur i això vol dir els compromisos següents: 

   • Sistema electoral basat en llistes obertes.
   • Limitació de mandats a dues eleccions consecutives per al mateix càrrec.
   • Règim d’incompatibilitats estricte, prohibint l’acumulació de càrrecs.
   • Control, transparència i austeritat en la despesa pública i dels polítics.
   • Llei electoral vinculada al territori. 

Reagrupament serà present a les properes eleccions i avui s’ha obert un procés de participació per tal que els associats puguin decidir el nom que identifiqui la nostra marca electoral entre els següents: 

 • Reagrupament Independentista
 • Catalunya Estat
 • Pàtria i Dignitat 

 Som una candidatura de gent normal  en la qual Catalunya és la nostra única raó de ser. Per això, en el moment que esdevinguem un Estat, Reagrupament haurà aconseguit els seus objectius fundacionals i es dissoldrà com a organització. 

Visca Catalunya lliure!