Solidaritat Catalana sota sospita

     Quan va aparéixer aquesta solidaritat catalana per la independència dels srs Laporta, L.Tena i Bertran semblava quelcom molt ambiciós, una gran iniciativa que pretenia mobilitzar a tots els partits però el cert és que no ha mobilitzat a cap partit. Al cap de dos dies va passar a convertir-se en una simple declaració d’intencions i al cap d’una setmana podem dir que el que hi ha darrera d’aquesta "cosa" és molta brutícia, molta maldat, molt de tacticisme i sobretot moltes ganes de dividir i de destruir l’independentisme català. Intenten eliminar Reagrupament plagiant-li el discurs i robar-li els seus vots… la mà negra de David Madí i Joan Puigcercós és allargada. Si es pensen aquests tres poca-vergonyes que això sortirà gratis que se’n oblidin, ho pagaran car, els desemmascarem i l’onze de setembre més més val que no es posin el vestit de gala perquè els hi cauran tomaquets, ous, fems i de tot.  

POSTDATA: m’han arribat veus de que En Lopez Tena i l’Uriel actuen de mala fe i que En Laporta no s’entera de res, no ho sé , però en tot cas envoltant-se d’aquesta gent el senyor Laporta demostra ser una mica curtet. Demano perdó per haver defensat la figura de Laporta en aquest bloc, és evident que no s’ho mereixia