SCI comença a mostrar signes de debilitat

  

   Ahir a Girona es va presentar SCI, sembla ser que el nerviosisme comença a afectar-los i van decidir que en l’acte no s’admetrien preguntes del públic, ja que s’estan trobant molta gent del públic que els critica i els hi diu coses que no tenen ganes de sentir. La frase de la nit , una vegada més, la va dir el senyor Lòpez Tena, que va dir que "els que critiquen a SCI són Guàrdies Civils sense feina". No deixa de sorprendre que la "diva" dels tres tenors, el senyor Laporta, cada cop pinta menys i els que parlen i bramen més son els "sospitosos" Lopez Tena i Bertran. Tinc la sensació que SCI està perdent gas molt ràpidament i cada cop hi ha més gent que s’atreveix a increpar-los i a canta’ls-hi la canya. No generen il·lusió, generen sospites.

  Veurem si arriben a setembre, se’ls hi està acabant la munició i comencen a recular. L’any 1285 la ciutat de Girona es trobava assetjada per les tropes franceses de Felip l’Ardit, però va aguantar l’atac, als francesos se’ls hi van acabar les provisions i es van trobar amb les famoses mosques de Sant Narcís que els van atacar, el resultat final va ser la reculada dels francesos i la victòria final de les tropes catalanes comandades per Pere el Gran i els almogàvers que van esclafar les tropes franceses al Coll de Panissars… La història ens ensenya que és molt important resistir i que moltes vegades aquells que van de gallets i canten victòria abans de temps acaben fatal.

 

 http://somnoticia.cat


López Tena afirma que les critiques a SCI les fan “guàrdia civils sense feina”

 Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran han presentat aquest vespre el projecte de Solidaritat Catalana per la Independència a Girona, en un acte que ha reunit poc més de dues-centes persones i en el qual no s’han admès preguntes dels assistents. López Tena ha afirmat que les crítiques que rep el seu projecte les fan “guàrdia civils sense feina”. “Les crítiques vénen dels qui es fan passar per independentistes per emmerdar-ho tot”, ha assenyalat. Tot i així, ha reconegut que una part de les crítiques “pot venir de les nostres files” i ha demanat: “No desqualifiquem, no insultem a ningú, som companys. Només si anem de la mà aconseguirem el que tots volem, un Estat català.” Tena ha criticat la classe política actual, de qui ha dit que al Parlament fan “debats ficticis” de temes sobre els quals “no tenen cap competència”.


 

Bertran afirma que SCI serà l’única candidatura que es presentarà per proclamar la independència
Uriel Bertran ha afirmat que Solidaritat Catalana serà “l’única” candidatura que es presentarà a les eleccions amb l’objectiu de proclamar la independència, i sobre la desunió existent entre les files independentistes ha assenyalat que “per fer truites s’han de trencar ous”. Ha assegurat també que no donaran suport a cap partit d’obediència espanyola i que només entraran en un govern si és per proclamar la independència.

 

 

Laporta no vol llistes que vinguin “precuinades”
Joan Laporta ha comentat que intenta “fomentar la unitat”, però ha reconegut que “no és senzill”. “M’han sobtat molt aquestes divisions internes”, ha admès, després de recordar que era un nouvingut en aquest món. Laporta ha assenyalat que la diferència amb Reagrupament és de “matís” en la manera de configurar les llistes. L’expresident del Barça ha defensat el sistema de llistes obertes, “que donaran més legitimat”, i ha rebutjat llistes “precuinades”. També ha opinat que ell pot “aportar molt al projecte que Catalunya pugui ser un estat dins de la UE”.