RCAT-SCI, ESPERAR O TIRAR PEL DRET

 

 

   Portem dues setmanes d’atacs constants a Reagrupament. Tots aquells que volen destruir-nos, després de l’èxit de la manifestació del 10J, van decidir llançar l’atac final per anihilar-nos, però no se’n han sortit, Reagrupament aguanta i resisteix. És cansat i molest veure el buit que ens fan certs mitjans de comunicació i emprenya molt que només parlin de nosaltres per ressaltar coses negatives, però tot això és tan descarat i tan evident que la gent ha reaccionat i s’ha indignat. Han provocat l’efecte contrari del que buscaven, en lloc de desanimar-nos han aconseguit picar-nos i fer-nos sentir orgullosos de ser de RCAT. 

   Com més aguanta Reagrupament més es debilita SCI, van començar molt forts però se’ls hi està acabant la gasolina i cada cop hi ha més gent que critica la seva actitut dèspota i oportunista. Dia a dia perden suports i arribarà un moment, aviat, en que passaran de ser els suposats reis de la selva a ser uns simples gatets inofensius. Com més força perdin més voluntat de diàleg mostraran. 

   RCAT té dues opcions, esperar a que arribi aquesta suposada unitat o passar a l’acció i desactivar definitivament SCI. Esperar té l’aventatge de que evites més tensions i més danys colaterals, però té l’inconvenient de que pots perdre un temps preciós esperant quelcom que no acabi arribant mai i ja vam perdre prou temps esperant al senyor Laporta, que ens va acabar ensarronant. Passar a l’acció i desentendre’ns definitivament de SCI té l’inconvenient de que molta gent no ho entendrà i ens voldran fer quedar com els dolents de la pel·lícula, però té l’aventatge de que s’aclareixen les coses , s’acaba amb les incerteses, s’eviten problemes futurs i podem desactivar definitivament el submarí SCI. 

   Si els tres impulsors de la SCI actuessin de bona fe seria aconsellable la primera opció, però si actuen de mala fe , com jo crec, és millor la segona opció. Crec que com més aviat els desemmascarem millors seran les nostres prespectives electorals, esperar sine die una unitat que no arribarà seria un error d’estratègia, que ens faria perdre el temps i podria desorientar als nostres electors. Pot ser que estigui equivocat, però crec que a la llarga seria molt millor trencar amb SCI i tirar pel dret, cada cop representen a menys gent i tenen menys suports.