Puigcercós és l’origen de tots els problemes

Moltes vegades en els escacs tot el joc depén d’una sola peça, que et fa guanyar o perdre, a l’independesntisme català en l’actualitat passa una cosa semblant,hi ha una peça que és l’origen de tots els nostres problemes i que, probablement, quan desaparegui serà la solució dels nostres problemes: el senyor Puigcercós. Puigcercós i Iceta són els arquitectes dels dos tripartits, el primer podia tenir sentit, el segon no té cap justificació. Puigcercós i el seu còmplice Carod han convertit ERC en una simple crossa del PSC que es dedica a repartit càrrecs i poder, han beneït la marxa de milers de persones honestes del partit i quan s’han quedat gairebé sols s’han esbatussat entre ells.

El senyor Puigcercós ha provocat una fractura dins l’independentisme català que només es curarà el dia que ell plegui, per això penso que el seu final polític pot ser una gran oportunitat per tots. Puigcercós és un polític mediocre, no és un bon orador, no té carisma , no té estudis (com el Montilla) i no ha destacat en cap professió, però té una virtut: és un gran conspirador. Tota la seva vida s’ha dedicat a maquinar i maniobrar contra els altres i gràcies a això, jugant brut i practicant el joc subterrani ha arribat a President d’ERC. Molta gent em diu que es molt retorçat pensar que darrera l’Uriel Bertran està En Puigcercós, però és que En Puigcercós és així, retorçat. Després de crear EI per barrar-li el pas a RCAT ara Puigcercós i el seu peó Uriel s’inventen SCI.

A les properes eleccions ERC s’estavellarà, calculo que treurà entre 6 i 9 diputats, més no. Tothom veu que ERC va directa cap a l’abisme però pel que sembla alguns prefereixen autoenganyar-se. El millor que ens pot passar a tots els independentistes és que la nit mateixa de les eleccions, a la vista del desastre, l’actual direcció d’ERC plegui. Sense Puigcercós s’acabarà el joc brut, s’acabaran les candidatures fantasma, s’acabaran les divisions i probablement algun dia RCAT i ERC podran anar junts. És molt important que En Puigcercós plegui, per vergonya i per dignitat ho hauria de fer la mateixa nit electoral, però em temo que no serà tan fàcil perquè per ell sempre serà més gratificant viure de la política que posar-se a treballar.