El suposat coordinador de l’Alt Urgell que ha anunciat que plega de Reagrupament no és ni associat

   

Una de les coses més lamentables de la política catalana és la gran quantitat de males persones i d’aprofitats que intenten intoxicar i destruïr . A CiU tenen al senyor David Madí, Master cum laude en intoxicació i a ERC tenen també alguna persona així, pel que sembla tota aquesta gent ha decidir que ara el que toca és destruïr RCAT amb mentides i notícies falses. Si a SCI no tenen gent i han de recórrer a tots aquests intoxicadors van per mal camí.

 

 http://somnoticia.cat

Marc Cortés, que ha anunciat que plega de coordinador de Reagrupament a l’Alt Urgell, no és tant sols ni membre de l’associació. Cortés, teòricament, ja va plegar de Reagrupament a principis de febrer per discrepàncies amb Joan Carretero i així ho va anunciar, almenys, en el seu bloc. Així doncs, fa mig any que Cortés no és reagrupat. Cortés va anunciar ahir en un comunicat que ell i altres membres de Reagrupament de l’Alt Urgell abandonaven l’associació i s’integraven a Solidaritat Catalana. Cortés al·legava en el comunicat com un dels motius pels quals deixava Reagrupament era “la disconformitat amb el procediment seguit en l’elaboració de les llistes dels candidats que s’han de presentar a les properes eleccions al Parlament”.