SOLIDARITAT CATALANA ES DESINFLA

   

 Després del cop d’efecte de fa tres setmanes en que els tres caps pensants de SCI semblava que s’havien de menjar el món, el suflé s’ha desinflat i els senyors Laporta, Tena i Bertran han hagut de tocar de peus a terra. La realitat és que no és tan fàcil muntar un partit polític en un mes, la crua REALITAT ÉS QUE NO TENEN GENT, NO TENEN QUADRES, NO TENEN IMPLANTACIÓ TERRITORIAL I NO TENEN DINERS. En una setmana havien de desmantellar RCAT però el tret els ha sortit per la culata, no només no han aconseguir fer plegar RCAT sinó que al pas que van potser seran ells els que en un parell de setmanes hauran de deixar-ho estar. SCI no suma, SCI divideix. La prova de que no tenen gent és que han hagut de recórrer a persones tòxiques que van marxar fa mesos de RCAT, les quals es dediquen dia sí dia també a malparlar de RCAT i a fer còrrer notícies falses contra RCAT. Una altra mostra de la seva feblesa és que En Laporta, veient que no tenen ningú i que se la fotran, ara diu que vol que l’assemblea del 4 de setembre sigui una assemblea conjunta entre SCI i RCAT, suposo que ara vol que la gent de RCAT li ompli la sala i així sembli que representen a algú. La tercera mostra de feblesa és la seva pàgina web, ahir van treure la xifra on posa quanta gent són, perquè és obvi que la xifra que sortia a la web no té res a veure amb la gent que realment tenen. Ara començaran els moviments realment seriosos per arribar a acords, començaran a cedir i a acceptar quina és la seva situació real. No tinc clar que arribin a setembre. Des de RCAT haurem de ser generosos i posar facilitats, es poden trobar moltes formes de col·laboració. Ara bé, si continua havent-hi joc brut i continuen intoxicant haurem de concloure que realment l’únic que pretenen és dividir i llavors l’única opció que ens quedarà és tirar pel dret, desemmascarar-los i deixar que s’estavellin tots solets.