SCI és un IMMENS FAROL

 

  

  Per la informació que tinc puc dir que SCI és un FAROL, la realitat és que són quatre, ara mateix són entre 350 i 400 persones, no tenen més gent. Els suposats milers de persones que surten a la web són simplement persones que han premut un botó des del seu ordinador i molts dels adherits tenen noms falsos. No sé sap qui controla aquestes dades , ni què faran amb aquestes dades, el cert és que no et demanen ni el Document d’Identitat, tampoc se sap com pots donar-te de baixa. Tampoc se sap què pasarà amb totes les aportacions econòmiques si al final pleguen o desapareixen. S’autoatorguen una gran representativitat però el cert és que no són ningú, tot és un IMMENS FAROL. Fixem-nos , l’elecció de les llistes es farà el 4 de setembre sense muntar cap Assemblea, muntaran unes eleccions a Tarragona, unes eleccions a Lleida, unes eleccions a Girona i unes eleccions a Barcelona,  però no se sap oficialment quants militants són, hi ha una opacitat total. Tampoc volen que a l’Assemblea que muntaran l’onze de setembre se sàpiga quants militants realment són , en aquesta Assemblea del 11 de setembre pretenen que hi assisteixin els militants i els "simpatitzants"!!! …o sigui, tota aquella gent que algun dia va prémer un botó de l’ordinador i que probablement ja no té res a veure amb aquesta farsa. És evident que van de farol, si convé trucaran als seus amos de CiU i ERC per a que els hi enviin autocars de "suposats" simpatitzants als que els hi regalaran un entrepà.   

   Podem arribar a la conclusió de que SCI és un producte molt sospitós, SCI no ensenya les cartes i SCI actua amb total opacitat. A més a més alguns dels seus membres utilitzen mètodes sicilians, a tall d’exemple, fa uns dies vilaweb va haver de retirar una enquesta que sortia a la seva web sobre RCAT i SCI perquè un robot havia burlat els sistemes de seguretat de vilaweb i emetia 4.1 vots per minut a favor de SCI.

  SCI no representa a ningú, però fa còrrer insistentment mentides per perjudicar les altres opcions independentistes, són quatre fantasmes que saben perfectament que estan fent mal a l’independentisme català i que estan afavorint descaradament els interessos de CiU i ERC.