És Convergència i Unió qui està al darrera de SCI

    

  Fa temps que em pregunto qui hi ha realment darrera de SCI , una teoria diu que ERC, una altra teoria diu que CiU i una altra teoria diu que el CNI , el cert , però , és que des que van aparéixer hi han hagut constants sospites i cada vegada n’hi han més. Des de fa dies estan molt nerviosos perquè s’acosta el mes de setembre i tard o d’hora se’ls hi veurà el llautó. Estan enviant insistentment correus electrònics als seus suposats “simpatitzants” per a que s’apuntin, no tenen gent i estan espantats, tard o d’hora és veurà que tot és una farsa i que al darrera hi ha gent que el que vol és dividir. Prefereixo no entrar en el seu indesxifrable reglament de primàries, que és confús, impossible de comprendre i genera encara més opacitat. No sabem quanta gent són, ni qui són, ni què hi ha al darrera. No volen ensenyar les cartes… és fàcil pensar malament.


  Crec que darrera SCI està CiU, n’estic convençut. Lòpez Tena és una persona molt propera al David Madí i fa poc des de CiU han col.locat a SCI gent que els hi sobrava i que no necessitàven com les germanes Escarrà o un tal Ruben Novoa, un individu molt poc recomanable amb un passat fosc.


  Respecte al senyor Laporta crec que hi han moltes evidències de la seva fidelitat absoluta a CiU, tot lliga. A la seva directiva tots els directius eren de CiU, Perrín, Ferrer, Ricard Huguet, Magda Oranich, Joan Oliver, Franquesa, fins i tot Jacint Borràs , numero 1 històric de CiU a L’Hospitalet i pare de la actual num 1, Meritxell Borràs. Laporta va estar al PI, partit creat per CiU i finançat per Fèlix Millet i fa pocs mesos Laporta va sortir en defensa dels pretorians convergents, Alavedra i Prenafeta, grans amics seus. Laporta treballa per CiU, com ja ho va fer el 1996 amb el PI. Per CiU és molt més útil mantenir-lo a SCI per carregar-se RCAT que tenir-lo a dins, és una evidència. Fixem-nos que el senyor Laporta durant mesos es va dedicar a festejar altres partits, va fer-se fotos amb RCAT i també amb ERC, no amb CiU. La idea no era ajudar-los, sinó enfonsar-los, fer-los creure que ell volia anar amb ells amb la intenció de que aquests dos partits donguessin passos en fals o directament amb la idea de fer-los perdre el temps. Amb ERC l’operació de festeig va durar poc, suposo que perquè des de CiU li devien dir que ho deixés estar, ja que ERC té un futur electoral molt negre i ja s’enfonsarà sola, per tant calia centrar-se en RCAT, calia destruir RCAT. Li devien dir, “mira Jan, tu fas veure que vols anar amb ells però fes-te esperar, ves donant llargues i així aconseguirem que s’hagin d’aturar i que perdin molt de temps, aguanta tot el que puguis el festeig i quan arribi l’hora de la veritat els deixes tirats i els enfonses”. El senyor Laporta va fer esperar 7 mesos a RCAT, va provocar que des de RCAT no es pogués anunciar durant mesos qui seria el seu cap de llista i va exigir no passar per cap assemblea, amb la qual cosa va obligar a la Junta de RCAT a canviar el sistema d’elecció de les llistes. Aquest tema de les llistes va ser aprofitat per uns personatges tòxics i sinistres que van intentar dinamitar RCAT des de dins a finals de gener i que ara l’intenten dinamitar des de SCI i amb la benedicció de “l’amic Jan”. El senyor Laporta li ha intentat fer molt mal a RCAT, alguns pensaran que això són només suposicions, però molts pensem que no, que el senyor Laporta fa mesos , anys, que treballa per CiU. El mes de gener-febrer gent molt important de CiU es va reunir amb el senyor Laporta, hi han proves, un article del mes de febrer de www.tribuna.cat ho explica. En un primer moment es va pensar que aquella reunió havia sigut un intent de CiU de pressionar al Laporta per a que no anés amb Reagrupament i que Laporta havia aguantat la pressió i no s’havia sotmés a les seves coaccions, però mig any després, veient com ha evolucionat el tema, crec que aquella reunió en realitat va servir per donar-li “instruccions” al convergent Laporta sobre el que havia de fer, o bé per oferir-li alguna cosa que ell devia acceptar. En Laporta és un home de Convergència i li agraden molt els luxes i la bona vida, si és fidel a CiU sempre viurà bé, si s’aparta de CiU la vida pot ser no tan fàcil.


Respecte a l’Uriel Bertran crec que en realitat no treballa per ERC, sinò per CiU. L’Uriel és un peó que CiU tenia a ERC i ara l’han reubicat a SCI. L’any 2008 quan l’Uriel es va inventar Esquerra Independentista , per dividir el vot crític i reforçar la direcció d’ERC, molts pensàvem que al darrera estava el senyor Puigcercós , però probablement qui hi havia darrera de l’Uriel era CiU. CiU no volia que Carretero es convertís en President d’ERC perquè això hauria significat que ERC hauria abandonat el tripatit, hauria recuperat la credibilitat i hauria deixat de perdre vots, CiU preferia que el president d’ERC fos el senyor Puigcercós, una persona molt propera al PSC que garantia la continuitat del tripartit i garantia també una debacle electoral d’ERC. Amb Puigcrcós CiU tenia assegurat el naufragi electoral d’ERC, amb Carretero hauria passat al revés. Gràcies a que el nefast Puigcercós continua presidint ERC a les properes eleccions ERC s’estavellarà i això beneficia a CiU.


En conseqüència, qui està al darrera de SCI és CiU, sense cap mena de dubte. SCI pretén destruir RCAT i dividir el vot independentista per afavorir CiU. El fet de que abans de fer cap assemblea ja vulguin triar llistes demostra que en realitat no volen construir cap partit, cap partit pot sobreviure amb quotes de militant 20€ per tot l’any, l’únic que volen és carregar-se RCAT i obstaculitzar el procés electoral per afavorir CiU.