Solidaritat Catalana busca gent a la desesperada

 

 

 

Els mitjans de comunicació, controlats pels poders fàctics i pels  partits de sempre, ens volen fer creure que SCI representa molta gent, que els seus actes estan plens i que hi ha rius de gent fent cua per apuntar-se a SCI, però la realitat no és aquesta. SCI va fracassar en el seu intent de desmantellar RCAT i el setemble es veurà obligada a ensenyar les cartes, la crua realitat , però, és que no tenen gent. Són quatre arreplegats , molt ben vistos per CiU, sospitosament ben vistos per CiU, però quatre arreplegats. No tenen ni candidats, de moment per Barcelona s’han presentat 10 candidats individuals més la cantidatura tancada, cuinada i refregida dels tres tenors (recordem que s’han de cobrir 85 places) . Al Tarragonès sembla ser que encara tenen més problemes , m’han fet arribar un comunicat d’un tal Jordi Alasà i Gonzàlez on explica textualment: "

 

  "En el seu moment vas decidir incorporar-te a Solidaritat Catalana per la Independència com a simpatitzant o adherit, i així ens ho vas fer saber donant-nos les teves dades.

  Ara, però, ens pertoca informar-te que a la teva localitat no existeix, fins al moment, cap Coordinadora Local, i és per aquest motiu que volem animar-te a crear-ne una. Recorda que no estàs ni estaràs sol, i que la nostra funció és donar-te tot el suport, el full de ruta a seguir i els contactes amb d’altres persones del teu municipi, per a que iniciïs aquesta tasca tan rellevant.  Per tant, et comunico que, en el cas que estiguis interessat en iniciar una Coordinadora Local a Tarragona… " .

 

  ÉS a dir , que no tenen cap organització ni a Tarragona!!! …podria ser comprensible que no tinguessin cap organització a Constantí o a Altafulla o a La Pobla de Mafumet, però a TARRAGONA?!?  . Si realment tenen tanta gent com diuen com és que estan tan desorganitzats i amb tan poca gent? …La realitat és que no tenen personal i que no se’ls creu ningú . Les sospites de que poden ser un submarí de CIU o ERC cada dia són més clares. També és sospitós que t’ofereixin ser militant pagant 20 euros a l’ANY!!! , no 20 euros cada trimestre que és el que passa en els partits normals. És evident que busquen gent a la desesperada i que no es plantegen cap pla d’actuació de cara al futur, si no pensen tornar a cobrar quotes fins d’aquí a un any és perquè potser d’aquí un any no tenen pensat existir com a partit o potser saben que algú els colocarà. 

 

  Cada cosa que fa SCI evidencia més que no són aigua clara, no són gent de fiar i a sobre tenen menys militants que la conferència nacional del sobiranisme, ara mateix són unes 350 persones . El setembre quan es vegin obligats a fer una assemblea i ensenyar les cartes quedaran amb el cul enlaire.