Tots els coordinadors comarcals de Reagrupament tanquen files amb Carretero

  

 Som, i treballem: més d’un centenar d‘actes pel Parlament sobirà que proclami la independència

 

Països Catalans a 24 d’agost del 2010
 
El deu de juliol la tercera assemblea nacional de Reagrupament Independentista va aprovar la candidatura d’ample espectre i transversal per presentar-se a les eleccions al Parlament amb la finalitat de votar la declaració unilateral de la Independència de Catalunya i la regeneració democràtica. També es va votar positivament que aquesta candidatura, en un acte sense precedents de generositat i patriotisme, fos oberta a incorporar més candidats de fora de l’associació. En aquest sentit es va dotar la Junta Nacional de poders especials per negociar amb altres forces i grups polítics possibles pactes i coalicions. Totes les executives de les assemblees comarcals, dels districtes i de les vegueries de Reagrupament refermem el nostre total suport i confiança per aquestes negociacions a la Junta Nacional i especialment al seu President Joan Carretero.

 

Creiem que no ens hem d’aturar. Davant la imminent convocatòria de les eleccions és vital fer arribar el missatge a la població dels avantatges de tenir un Estat propi. Per això estem realitzant una forta campanya de presència al territori en forma d’actes als pobles de Catalunya i també a l‘exterior per explicar als catalans la necessitat d’independència del nostre país i de regeneració democràtica.

Per aquest motiu, Reagrupament no fa vacances a l’agost. Amb 130 actes realitzats o programats fins a finals de setembre, conjuntament amb l’acte central a la diada de l’Onze de setembre, les executives de les comarques, districtes i vegueries de Reagrupament Independentista volem mostrar al poble català que hi som, que treballem i que serem presents lluitant fins al final per aconseguir el nostre únic objectiu: la independència de la nació catalana.

Si el deu de juliol va significar la primera gran manifestació a favor de la independència , des de Reagrupament Independentista demanem fer un pas més i cridem als catalans a que la manifestació de l’Onze de Setembre esdevingui el clam de centenars de milers de catalans a favor de la candidatura que proclami la independència al Parlament de Catalunya.

Visca Catalunya Lliure!!