Solidaritat només té 170 adherits a tota la demarcació de Tarragona

   

www.somnoticia.cat

 

Solidaritat Catalana per la Independència té uns 170 adherits a tota la demarcació de Tarragona, la meitat dels quals són de les comarques del Baix Camp i el Priorat. Així ho afirma el membre de la comissió electoral de Solidaritat Catalana pel Baix Camp, Abel Andreu, a Reus Digital. D’altra banda, la candidatura encapçalada per Pere Olivé, un dels fundadors de Reagrupament i reconegut patriota de Reus, aposta per una sistema pur d’elecció de llistes obertes. D’aquesta manera no segueixen la dinàmica de les candidatures oficialistes que anul·len els vots de tot l’equip si un membre de la llista és guixat, per aconseguir convertir les llistes obertes en bloquejades en nombre i ordre. Els solidaris del Baix Camp afirmen que “qualsevol dels membres de la nostra candidatura podrà ser ratllat sense que això representi que els altres renunciïn al vot emès a favor del grup. “Entenem que el contrari és un condicionament del vot i que ratllar forma part de la llibertat d’elecció que ha d’imperar en un sistema de llistes obertes”, assenyalen. Aquesta llista s’entreveu com l’única que pot disputar l’encapçalament de la candidatura a la liderada per Hèctor López Bofill. Dimecres la coordinadora provisional del Baix Camp organitza a Reus un dels actes centrals de Solidaritat Catalana, l’acte se celebrarà al teatre Bartrina amb la presència de Joan Laporta, López Tena i Uriel Bertran. 

 

POSTDATA: SI DIUEN 170 EL MÉS PROBABLE ÉS QUE NO TINGUIN NI LA MEITAT D’ADHERITS,  TENINT EN COMPTE COM INFLEN LES DADES DEUEN TENIR NOMÉS UNES 80-90 PERSONES

Comments (1)

jordan pro classic shoesagost 30th, 2010 at 10:03

“Entenem que el contrari és un condicionament del vot i que ratllar forma part de la llibertat d’elecció que ha d’imperar en un sistema de llistes obertes”, assenyalen.