SCI està plena de trepes. Xavier Corbo Penido, del PP a SCI

 El candidat de SCI per Girona, Xavier Corbo i Penido, es va presentar a les eleccions municipals per Sant Feliu de Guixols sota les llistes del Partido Popular. Un altre trepa que trobem a SCI ( SOCIETAT CATALANA D’IMPOSTORS)

 http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2369031

 

PP 1 RICARDO TORREGROSA BENITO. 2 FRANCISCA MOLINA RUIZ. 3 FRANCESCA BOSCH CORNELLÀ . 4 ANTONIO GARCÍA ALONSO. 5 MARIA LUISA GAFAS TERRADAS. 6 RAFAEL REGALADO PARRILLO. 7 LUISA JUANOLA ARRIBAS.8 JOSE ASENSIO MORENO. 9 MARIA CARMEN ESPAÑA ORTEGA. 10 HERMAN JAVIER CORBO PENIDO. 11 MARIA CRUZ SOLERA CHAPARRO. 12 MARA TOYOS RIERA. 13 FRANCISCO GOMEZ MARTINEZ. 14 FERNANDO VICENTE HERRERA. 15 PASCUAL GARCÍA SERRANO. 16 ENCARNACIÓN MARÍA MARTÍNEZ GARCÍA. 17 ALONSO GARCÍA VÁZQUEZ. 18 LUIS URIBE BEYER. 19 CARMEN ESPADA DURÁN. 20 CRISTINA FERNÁNDEZ RAMÍREZ. 21 JOSÉ LUIS GARCÍA TAPIA. PSC-PM

 

http://somnoticia.cat

Un candidat “del PP” a les primàries de Solidaritat?

Xavier Corbo i Penido, que es presenta a les primàries de Solidaritat Catalana, podria haver-se presentat pel Partit Popular a les eleccions municipals de 2007 a Sant Feliu de Guíxols. Si més no, a les llistes que el PP va presentar en aquell municipi hi figura un tal Herman Javier Corbo Penido en el número 10. Segons el web de Solidaritat, Xavier Corbo i Penido és d’una localitat veïna de Sant Feliu de Guíxols, concretament de Castell-Platja d’Aro. A part d’aquesta curiositat, altres candidats a les primàries provenen de partits diversos, com CiU, Esquerra, BNV i, fins i tot, del PORE.

Només dos candidats a Lleida?

A hores d’ara, i quan ja s’ha sobrepassat el termini per presentar les candidatures, només apareixen dos candidats a al demarcació de Lleida, Pere-Miquel Parés Casanova, i Xavier Sans Duch, que ha estat regidor d’Esquerra a Arbeca. A Tarragona tampoc hi hauria prous candidats per omplir la llista.