Moisès Broggi no s’ha adherit a Solidaritat Catalana

  Aquesta passada tarda hem viscut l’últim episodi del joc brut de SCI . Les seves ansies de fer mal i de destruir no tenen límits, dir que són mala gent és poc. Darrera d’ells està CIU? crec que sí, però i per què no el CNI? . És repugnant, a part de trepes són mala gent. Ells volen representar a tots els independentistes? . Intentar aprofitar-se d’un senyor gran i venerable com el Doctor Broggi d’aquesta manera és l’ultim que faltava

 

www.somnoticia.cat

 La secretaria dels impulsors del Manifest 12 d’Abril ha desmentit en un breu comunicat la notícia que diferents mitjans han publicat avui sobre l’adhesió del Dr. Moisès Broggi a Solidaritat Catalana, en la qual s’afirmava que hauria acceptat que Joan Laporta el col·loqués en l’últim lloc de la candidatura de Barcelona. En el comunicat s’afirma que el Dr. Oriol Domènec ha confirmat, després de parlar amb Broggi, el membre més gran del grup, de 102 anys d’edat, que la notícia era falsa. Els membres promotors del manifest es reuniran dimecres i emetran llavors un comunicat més complet.