LES MENTIDES DIÀRIES DE SCI (SOCIETAT CATALANA D’IMPOSTORS)

    

  Les mentides en política es paguen cares. CiU va pagar car el seu pacte el 1996 amb el PP . ERC pagarà molt car el seu pacte amb el PSC. SCI és una mentida darrere l’altra , tot són mentides, tot són intoxicacions, tot és ressentiment. Des de la mentida i el ressentiment no aconseguiran construir res de bo. Estan condemnats al fracàs. No n’hi ha prou amb ser independentista, cal ser també bona persona. Quan SCI es va crear va aparéixer com una crida dirigida a tots els partits catalans, però cap partit parlamentari els hi va fer cas. Després van dir que volien ser una coalició, mentida, són un simple partit més . Van dir que buscaven la unitat, mentida, amb ells l’únic que s’ha aconseguit és fomentar la divisió de l’independentisme. No han volgun mai arribar a cap acord amb Reagrupament, són tres persones que no han estat escollides per ningú i que en nom d’uns suposats valors democràtics exigeixen que una associació que fa tres anys que existeix i que té moltíssima més gent es disolgui i desaparegui . Diuen que tenen 15 ó 16.000 persones, mentida, s’aprofiten de la gent de bona fe que va donar suport a una crida per a que tots els partits catalans s’unissin a favor de la independència de Catalunya. Quants militants són? No se sap . Fomenten la confusió entre simpatitzants i militants, actuen amb una opacitat total. Permeten que un simple simpatitzant que s’apunti com a militant el mateix dia de les seves superdemocràtiques eleccions pugui votar,cosa que no passa en cap partit del món. Quin cens tenen? No se sap. Com se sabrà la xifra de participació si una persona que acaba d’arribar i es fa militant allà mateix ja pot ser votant? No controlen qui s’apunta, hi ha gent apuntada amb noms falsos o noms de broma, és igual, els contabilitzen igual. Fa poc van dir que el Cercle Català de Negocis s’havia unit a SCI, una altra mentida, el Cercle Català de Negocis va dir que posarà una persona a la llista de tots aquells partits que es comprometin a proclamar la independència de Catalunya, res més. D’on treuen tots els diners que es gasten en publicitat? No se sap. Qui els finança? No se sap. Per què els mitjans de comunicació propers a CiU i ERC els ensabonen tant? Qui hi ha al darrera de SCI? No se sap. Per què presenten una candidatura independentista quan ja n’hi ha una altra?

 

ELS ACTES DE SCI

 

Cada vegada que SCI fa un acte ho intenten inflar, com si hi hagués moltíssima gent, però de fotos del públic no n’ensenyen . A Girona es van presentar en una sala petita d’un hotel , no hi va anar gaire gent i a més a més moltes de les persones presents hi havien anat per preguntar per què espresentaven si el seu espai ja l’ocupava un altre partit. Com que són tan demòcrates no van permetre preguntes del públic.    

       A la mateixahora la senyoreta Anna Arqué presentava SCI a Figueres davant de 9 ó 10 persones en un bar, mirar la foto. Ara, un mes després, ens expliquen que van fer un acte en un teatre de Figueres on hi va anar molta gent, doncs bé, no ensenyen cap foto, l’únic que he pogut veure és un vídeo del Youtube que està a la web de SCI, en aquest video s’enfoca en tot moment al Laporta, no al públic, quan acaba de parlar el Laporta enfoquen breument la primera fila on es veuen algunes persones, però la llum està apagada i més enllà de la primera fila no es pot veure a ningú. Van fer un acte fa poc a Manresa, al teatre dels Carlins. Cap notícia, no se’n parlava enlloc, ni a la seva pròpia pàgina web. No tinc cap mena de dubte de que si l’acte de Manresa hagués estat un èxit ho haurien penjat al cap de poc a la web i se’n estaria parlant tot el dia. Aquest matí he vist a la web que posen una foto de l’acte, una foto del Laporta, no del públic i no donen xifres, per tant interpreto que devia ser un fracàs absolut. Respecte a l’acte de Figueres devien optar per mentir directament, la prova d’això és que no ensenyen cap foto. No resulta convincent que tinguin molta més gent en un acte celebrat a Figueres (35.000 habitants) que en un acte celebrat a Manresa (65.000 habitants). No deixa de ser sospitós que l’endemà mateix parlin de l’acte de Figueres, que va ser el dimarts, i en canvi de l’acte de Manresa, que va ser dilluns, no en parlen fins dijous. Un altre acte del que han parlat molt és el de Taradell (Osona) ,diuen que hi va anar moltíssima gent i ensenyen una foto.  

   M’he mirat la foto vàries vegades i puc dir que està manipulada. A dalt surten unes persones que parlen en una tarima i abaix hi ha una gent fotografiada, no tenim cap prova de que aquesta gent que surt abaix realment estigui en un acte de SCI i a Youtube no hi ha cap video. En base a aquesta foto parlen de gran èxit, permeteu-me que ho posi en dubte.

 

JOC BRUT

 

A totes aquestes mentides diàries i contínues s’hi ha d’afegir el joc brut contra Reagrupament. Reagrupament des de fa mesos està patint tot tipus d’atacs per part de la premsa convergent, sembla ser que a CIU li fa nosa RCAT, però en canvi no li fa nosa SCI. Emili Valdero és qui dirigeix lacampanya de SCI, una persona que fa mesos havia tingut un càrrec important a RCAT, ell era qui s’encarregava de la comunicació amb els associats, ell tenia totes les seves dades , els seus telèfons i els seus emails, unes dades que estan aprofitant des de SCI per bombardejar a molts reagrupats per a que es canviin de partit. Igualment el senyor Uriel i la senyora Arqué han utilitzat les dades de les consultes per la independència en benefici personal. Han fet còrrer moltes mentides contra RCAT, com suposades baixes de reagrupats que resultava que des del febrer no eren ni associats, però potser el més brut i mesquí és el que va fer el senyor Laporta el dilluns. Després de reunir-se diumenge amb Joan Carretero i no arribar a cap acord van decidir fer un comunicat conjunt dient que anirien separats i que desitjaven que s’acabessin les hostilitats entre els independentistes. L’endemà mateix pel matí el senyor Laporta se’n va a casa del Dr. Broggi , una persona venerable de més de 100 anys que és associat de Reagrupament, l’enganya, l’enreda, li explica quatre mentides i al cap d’unes hores filtra a la premsa que el Dr. Broggi anirà a la llista de SCI, al cap d’unes hores s’aclareix que tot és mentida. S’ha de ser molt mala persona per intentar aprofitar-se d’aquesta manera d’un senyor gran. En Laporta i els seus dos còmplices no tenen escrúpols ni vergonya. Persones així no són dignes de representar a cap independentista.

 

 

EL MENTIDER LAPORTA

 

Amb Laporta tenim l’avantatge de que el coneixem bé per la seva etapa com a President del Barça. Durant l’últim any de presidència es va dedicar potenciar la seva imatge catalanista i això li va permetre guanyar-se les simpaties de molts independentistes, però En Laporta com a President té també una part fosca. Va arribar a la presidència amb una mentida: el fitxatge de Beckam. La seva campanya va ser finançada pel seu sogre, el conegut franquista Juan Echevarria Puig . Va mentir davant de tots els socis quan va dir que el seu cunyat, Alejandro Echevarria, no era membre de la Fundació Franco. Va barallar-se al mig del carrer amb el periodista Juanjo Castillo, al qual va insultar greument davant de la mare d’aquest, va agafar pel coll al directiu Jaume Ferrer, al qual li va dir que li trencaria la cara, va aconseguir que la majoria de directius dimitissin i marxessin cansats de les seves males maneres, l’any 2006 un jutge el va advertir de que l’inhabilitaria si se seguia negant a convocar eleccions i no respectava els estatuts del Barça, l’any 2008 el 62% dels socis li van dir que plegués i es va quedar enganxat a la cadira amb pegamento. L’any 2009 va fer espiar als seus propis directius amb els diners del club i a la persona responsable d’això no només no la va cessar sinò que la va convertir en la seva mà dreta al club. A part de ser un mentider compulsiu, el senyor Laporta com a President ha fet algunes coses que són més pròpies d’un cafre o d’un pinxo de barri, que d’una persona honorable. Ha tingut comportaments penosos i ha demostrat que és una persona que no respecta res, no té escrúpols ni sentiments a l’hora d’aconseguir els seus objectius. Una persona així no pot ser President de Catalunya, ni tan sols pot ser diputat del Parlament . En alguns aspectes Laporta em recorda a l’Asnar, són dues persones sense escrúpols que utilitzen la mentida per aconseguir allò que es proposen. La mateixa actitut irracional de l’Asnar defensant un sonat com l’Acebes la va tenir el Laporta defensant al mala peça de l’Oliver.

 

 

CONCLUSIÓ

 

SCI, la Societat Catalana dels Impostors, basa tota la seva campanya en la mentida i el joc brut i està liderada per tres persones sense ètica i sense escrúpols. Hem de votar per la independència de Catalunya, però tenim dret a exigir que ens representin bones persones, no escurçons.