SCI (Societat Catalana d’Impostors) només té 1.300 militants

 

 

Avui, finalment, s’han fet les anunciadíssimes eleccions primàries del partit/xiringuito del senyor Laporta. S’ha gastat un munt de diners en anuncis, han bombardejat als seus suposats "simpatitzants" amb correus electrònics, han trucat a casa de la gent per a que anessin a votar, s’han aprofitat de la base de dades de la coordinadora nacional que feia les consultes per la independència i fins i tot han utilitzat la base de dades de la Comissió de la Dignitat… però el resultat ha estat un FRACÀS ABSOLUT. 

  Els resultats són:

 

 •  
  •  
   •  
    • Barcelona:  ………………..Laporta……………2316 punts
 •  
  •  
   •  
    • Tarragona: ………………..Lopez Bofill………..292 punts
 •  
  •  
   •  
    • Girona: …………………….Strubell…………… 291 punts
 •  
  •  
   •  
    • Lleida:…………………….. Xavier Segura…… 118 punts

L’article 9 del reglament de SCI diu: 

 

L’emissió del vot és un acte personalíssim i indelegable que, tractant-se d’un sistema de primàries per elecció directa, s’exercirà assenyalant a la papereta els vots emesos per l’elector, que podrà votar fins un màxim de 15 candidatures a Barcelona i de 5 a Girona, Lleida i Tarragona. Es prohibeix expressament el vot delegat. Per tal que l’adherit pugui primar les candidatures que consideri que han d’encapçalar la llista de la seva circumscripció, d’entre les candidatures que hagi votat, podrà assignar 3 punts a una candidatura, i 2 punts a una altra. Totes les altres candidatures votades sense aquesta assignació específica tindran l’equivalent a un punt.

Per tant, fent els càlculs pertinents podem dir que La candidatura de Laporta l’han votat unes 800 persones, la candidatura de Lopez Bofill unes 100 persones , la del Strubell unes 100 persones i la del Segura unes 45 persones. Arrodonint a l’alça podem dir que a Barcelona han votat unes 1000 persones , a Tarragona i Girona unes 110-120 persones i a Lleida unes 50-60 persones. La suma total arrodonida a l’alça ens dóna que han votat unes 1.300 persones. Aquesta és la xifra real de militants que té SCI. Ni 17.000, ni 15.000, ni 7.000, són 1.300 arreplegats. Se’ls hi ha acabat el farol, ara ja ho tenen molt més difícil per vendre fum. A l’Assemblea que han de fer l’Onze de Setembre sortiran aquestes xifres, tot i que intentaran omplir la sala amb simpatitzants o amb reforços de CiU. Són quatre arreplegats i el seu pla per desmantellar RCAT ha fracassat estrepitosament.