Solidaritat Catalana només té 1.300 militants

 

 

     Avui, finalment, s’han fet les anunciadíssimes eleccions primàries del partit/xiringuito del senyor Laporta. S’ha gastat un munt de diners en anuncis, han bombardejat als seus suposats "simpatitzants" amb correus electrònics, han trucat a casa de la gent per a que anessin a votar, s’han aprofitat de la base de dades de la coordinadora nacional que feia les consultes per la independència i fins i tot han utilitzat la base de dades de la Comissió de la Dignitat… però el resultat ha estat un FRACÀS ABSOLUT.  

  Els resultats són:   

  •  Barcelona:  Laporta…….     2316 punts        
  • Tarragona:  López Bofill…….292 punts      
  • Girona:       Strubell……….. 291 punts
  •  Lleida:      Xavier Segura….118 punts

   

L’article 9 del reglament de SCI diu:  L’emissió del vot és un acte personalíssim i indelegable que, tractant-se d’un sistema de primàries per elecció directa, s’exercirà assenyalant a la papereta els vots emesos per l’elector, que podrà votar fins un màxim de 15 candidatures a Barcelona i de 5 a Girona, Lleida i Tarragona. Es prohibeix expressament el vot delegat. Per tal que l’adherit pugui primar les candidatures que consideri que han d’encapçalar la llista de la seva circumscripció, d’entre les candidatures que hagi votat, podrà assignar 3 punts a una candidatura, i 2 punts a una altra. Totes les altres candidatures votades sense aquesta assignació específica tindran l’equivalent a un punt. 

    L’ARTICLE 9 DIU CLARAMENT QUE EL VOTANT POT DONAR 3 PTS A UNA CANDIDATURA, 2 PTS A UNA ALTRA I 1 A LA RESTA. ESTÀ CLAR QUE EL LAPORTA HA TRET 2316 PTS, QUE SERIEN UNS 800 VOTS. SCI MENETIX SEMPRE, ARA EL JOC CONSISTIRÀ EN CONFONDRE VOTS I PUNTS, PERÒ LES DADES SÓN CLARES: 2316 PTS SÓN UNS 800 VOTS, 292 PUNTS DEL LOPEZ BOFILL SÓN UNS 100 VOTS , 291 DE L’STRUBELL TAMBÉ UNS 100 VOTS I 119 DEL DE LLEIDA UNS 45 VOTS. 

   ARRODONINT A L’ALÇA PODEM POSAR 1000 MILITANTS PER BARCELONA, 110 PER TARRAGONA, 110 PER GIRONA I 50 PER LLEIDA. SURTEN 1250-1300 VOTANTS. NO TENEN MÉS GENT . Aquesta és la xifra real de militants que té SCI. Ni 17.000, ni 15.000, ni 7.000, són 1.300 arreplegats. Se’ls hi ha acabat el farol, ara ja ho tenen molt més difícil per vendre fum. A l’Assemblea que han de fer l’Onze de Setembre sortiran aquestes xifres, tot i que intentaran omplir la sala amb simpatitzants o amb reforços de CiU. Són quatre arreplegats i el seu pla per desmantellar RCAT ha fracassat estrepitosament.