La falsa Assemblea de SCI . Més dades sobre les falses primàries de SCI

 

 SCI (Societat Catalana d’Impostors) va dir que després de les primàries muntaria una assemblea l’onze de setembre on es constituiria com a formació política. Bé , avui és 11 de setembre i finalment no han muntat res. Se suposa que després de "l’èxit" de les primàries fantasma que van muntar ara no volien quedar retratats amb una assemblea on es veuria que realment no són ningú. No han fet cap comunicat públic ni a la seva web diu res, jurídicament SCI ni existeix. És un partit/coalició/xiringuito al que no li calen estatuts, no cal organització i no cal triar res, el senyor Lopez Tena, per mandat diví, és qui decideix les normes, i si convé, a la seva conveniència, les pot modificar o reinventar. Qui és el President de SCI? qui és el tresorer? qui és el secretari? . A veure quina excusa s’inventen ara per justificar que no volen fer cap coalició i per seguir dividint. La realitat és que ara sí que hi ha temps. Paraules textuals de Lopez Tena pronunciades a Montblanc. "Si es pacta amb Reagrupament jo dimitiré". Aquesta es la realitat, darrera el senyor Lopez Tena està la mà negra de CIU.

 

MÉS DADES DE LES ESPERPÈNTIQUES PRIMÀRIES DE SCI 

 

CONFIRMAT, ELS RESULTATS ELECTORALS SON MENTIDA:

 

El nombre de vots hauria de dir PUNTS
votants x 3 = punts, no vots
I LES ABSTENCIONS TAMBÉ SON INVENTADES, NO HI HAVIA LLISTA DE CENS, S’ANAVA FENT CONFORME ES VOTAVA.
SON UNS 1.038-1.080 ADHERITS màxim
no s’ha facilitat l’acta de l’escrutini a cap candidatura
ALT+Uriel = TRAMPOSOS .!!!!!!

 

resutats reals :

Barcelona 2421 punts / 3 = 807 adherits
Tarragona 292 punts = 95/100 adherits

Lleida : 118 punts = 39 adherits

Girona : 291 punts = 97 adherits
 

Fixeu-vos: totes les xifres són divisibles per 3!

 

Barcelona total votants 2,421 ( o son punts i els votants 807?)
Girona : 297 votants. ( o son punts i els votants 99?)

Lleida 168 vots emesos ( o son punts i els votants 56?)

Veure Reglament vot…acions primaries article 9e a 

http://solidaritatcatalana.cat/media/documents/2010/08/26/reglament__primaries_sci.pdf
“….d’entre les candidatures que hagi votat, podrà assignar 3 punts a una candidatura, i 2 punts a una altra. 

Emili Valdero, ets un crack!

 

  La diferència entre SCI i RCAT és que RCAT és una associació política i SCI un simple xiringuito fantasmagòric. RCAT és transparent i SCI és tot mentida, falsos adherits, fotos retocades, suports que en realitat no tenen, cumunicats falsos, males arts, punts que es transformen en vots, recomptes fantasmes… Trobo molt meritori que hi hagi gent que encara es cregui tota aquesta farsa. Per mi la Societat Catalana d’Impostors és un fenomen paranormal que hauria d’estudiar el Professor D’Arbó.