Exhibició de força de Reagrupament

 Vaig anar dissabte a la mani de l’onze de setembre, no sé exactament quanta gent hi havia, els càlculs ja els faran els que en saben, però el que sí que puc dir és que hi havia molta més gent de RCAT que de SCI. Els doblavem o triplicàvem.

El que més m’ha impactat ha estat la poquíssima gent d’ERC que hi havia. Pensava que d’ERC serien molts més que de RCAT, però no. RCAT tenia més gent que SCI i ERC junts.

Fins i tot el diari e-noticies ho reconeix, cosa estranya perquè es dediquen a atacar sistemàticament a RCAT. Qui no ho ha volgut reconèixer és vilaweb, que menteix quan diu que el grup de SCI era més nombrós. Vilaweb està perdent credibilitat, és una llàstima. Si continuen mentint per afavorir la Societat Catalana d’Impostors perdran lectors i deixaran de ser un diari digital de referència. 

 

 

 http://politica.e-noticies.cat/exhibicio-de-forca-de-reagrupament-44438.html

 

 Exhibició de força de Reagrupament

El partit de Carretero supera Solidaritat i fins i tot Esquerra a la manifestació de la Diada

 

 Els militants de Reagrupament s’han mobilitzat en major nombre al d’altres formacions polítiques independentistes a la manifestació de l’Onze de Setembre a Barcelona. Així, el nombre de partidaris de la formació de Joan Carretero era més nombrosa que els de Solidaritat o fins i tot Esquerra Republicana.