Qui està darrera del joc brut de SCI i CIU ?

   

 

No tinc cap simpatia pel PSC, de fet m’agradaria que s’estrellessin i desapareguessin , però tinc la sensació que aquests darrers dies a Can PSC han estat víctimes d’un joc brut que als reagrupats ens és familiar. En dos dies CIU anuncia que Maragall vol que guanyi Artur Mas i que fitxa a Jaume Sobrequés. Les declaracions de Maragall s’han tergiversat de forma malintencionada i el "fitxatge" de Sobrequés és interessat. Maragall no ha dit que vulgui votar CIU però els manipuladors de sempre han fet que ho sembli. Respecte al Jaume Sobrequés em sembla molt bé que marxi del PSC, Sobrequés és un patriota i no tenia cap sentit que continués en un partit espanyolista com el PSC, el que passa és que fa anys que En Sobrequés ja no col·laborava amb el PSC i crec que darrera el seu fitxatge hi ha ganes de fer mal per part de CIU. Això recorda molt els mètodes mesquins de SCI (Societat Catalana d’Impostors) , intenten enganyar al Doctor Broggi i a la vegada anuncien el "fitxatge" de militants de RCAT que feia mesos que ja s’havien donat de baixa. Tinc la sensació que la persona que hi ha al darrera de tot el joc brut de CIU i SCI és la mateixa de sempre: David Madí. Aquests mètodes tan miserables són molt propis d’aquest individu. Fa quatre anys va quedar retratat amb un DVD repugnant i ara , des de l’ombra, segueix fent coses repugnants. Darrera SCI està la mateixa gent sense escrúpols que hi ha darrera CIU. SCI és una invenció de CIU per dividir el vot independentista.