Denuncien SCI a l’Agència de Protecció de Dades per fer spam

 

 

www.somnoticia.cat

El Partit Pirata ha denunciat avui per via oficial el que molta gent estava lamentant des de feia setmanes: l’enviament de correus electrònics no desitjats amb propaganda electoral de Solidaritat Catalana per la Independència. El Partit Pirata ha assenyalant que aquests correus provenen d’un domini pagat per una persona vinculada a la plataforma de Joan Laporta i a les consultes sobiranistes. Els denunciants són diversos membres del Partit Pirata a títol personal,que han portat el cas a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades per l’ús fraudulent de dades personals que creuen que està fent Solidaritat. Segons el partit es tracta d’un clar cas d’spam, ja que s’envia des d’una direcció inexistent. També opinen que es vulnera la Llei de Serveis de la Societat d’Informació, ja que no és possible exercir el dret de cancel·lació i rectificació de les dades.


Els hi poden caure multes de fins a 600.000 euros, amb una mica de sort acabaran embargats i arruinats. Tots els que vulgueu denunciar a la societat catalana d’impostors ho podeu fer aquí:


https://www.agpd.es/portalwebAGPD/canalciudadano/denunciasciudadano/denuncia_ante_agencia/common/pdfs/mod_e_denuncia.pdf

http://www.apdcat.net/ca/index.php

http://www.apd.cat/ca/contingut.php?cont_id=2&cat_id=10