SCI (Societat Catalana d’Impostors) és un muntatge per dividir el vot independentista

 

No perdeu el temps amb SCI, son falsos.

El 10 de Juliol al matí nomès existia un partit independentista, Rcat. Amb la seva presència al capdavant, va dominar la manifestació on un milió de persones al carrer cridaven IN INDE INDEPENDÈNCIA. Els mitjans de comunicació prou se’n van cuidar de silenciar la seva presència.

Una setmana mes tard – a la vista del èxit del dia 10 – apareix, del no res, SCI de la que encara no se sap ben be ni qui en forma part ni res de res sobre qui ho financía. Com pot ser aixó? Com es que en una setmana apareix un muntatge bastit amb gent provinent de les cúpules tant de CiU com d’ERC? Qui pot fer confiança a un projecte així? Tot fa furtor a una operació ben clàsica, en aquest cas contra l’independentisme: “Divide et impera”, divideix i venç.

A l’Agost SCI començà la campanya d’atac directe contra Rcat, publicant dia a dia als diaris digitals que les bases de Rcat abandonaven en massa a en Joan Carretero per unir-se al trio. Aquesta mentida ja ha quedat superada al constatarse que nomes els “poltroneros” que ara tenen una bona posició a les llistes de SCI van fer-ho. El següent atac va ser el de convocar mitjançant la premsa a en Joan Carretero per veure si es podia muntar una sola candidatura abans de les ‘primàries’ de SCI (un insult a la inteligència per qui hi dediqui cinc minuts a tractar d’entendre com es van fer). Mai hi va haver interès real en la unitat per part d’en Alfons López Tena, tot era una nova operació per desestabilitzar Rcat, fracasada un cop mes. El tercer atac ve al tractar de apropiarse del Dr. Broggi, associat a Rcat, encara s’esperen sinceres disculpes del trio …

Des de mitjans de Setembre, desprès del fracàs de SCI a la manifestació del 11 de Setembre – fins i tot en Joan Laporta es va estimar mes marxar a futbol que quedar-se amb ‘la seva gent’-, s’ha arribat, en desconec per quins mitjans i per quina raó, a una mena de entente cordiale on SCI ha deixat de bastir el seu projecte nomès a base d’atacar Rcat .

Qui no vulgui veure que SCI es un atac a Rcat o be es un il·lús o be participa del muntatge.

Rcat espanta al actual establishment polític, no tant pel desig de independència com també perque impulsarà una regeneració democràtica que posarà en evidència a la classe política catalana actual i tots els privilegis dels que s’han autodotat al llarg dels anys. La por que els ha entrat amb l’exit de les consultes no serà res quan els diputats de Rcat entrin al Parlament a fer neteja!

 comentari d’un lector de somnotícia