Joan Laporta podria acabar a la presó

 

     

Reconec que la meva opinió sobre Joan Laporta ha anat canviant amb el temps. Al principi el veia bé, el comparava amb el Núñez o el Gaspart i no hi havia color. Despès quan es va saber la mentida del fitxatge del Becham i vaig veure algunes coses que feia em va començar a caure no tan bé. Quan el van enganxar amb la mentida de que el seu cunyat no era franquista vaig pensar que havia de plegar i el vaig passar a considerar un mentider patològic. No creia en ell i quan un jutge l’any 2006 el va obligar a convocar eleccions si no volia ser inhabilitat encara vaig creure-me’l menys. A mesura que s’acostava el final del seu mandat el senyor Laporta anava mostrant-se més obertament nacionalista i això ,afegit als èxits esportius dels dos últims anys, va fer que m’oblidés de les coses dolentes i que l’acabés veient amb bons ulls. Tinc un amic nuñista i independentista que odiava al Laporta, m’havia dit més d’un cop que si se’l trobés pel carrer li trencaria la cara i que el Laporta era un bacó, de cop i volta aquest amic va canviar i es va tornar laportista i fins i tot va votar al candidat laportista a les eleccions del Barça. Després ja hem vist tots quin ha estat el comportament del Laporta amb Reagrupament. Quan tots els mitjans de comunicació l’insultaven els reagrupats el mes d’abril el vam aplaudir i el vam aclamar. El vam esperar 7 mesos, li vam oferir tot i ens paga amb una traició, com els gossos que mosseguen la mà de qui els hi dóna de menjar. És un prepotent i un desagraït. Veient el comportament que aquest individu ha tingut amb Reagrupament durant l’estiu, el que li va intentar fer al Doctor Broggi i totes les coses repugnants que ha fet puc dir que el senyor Laporta a més a més de mentider, prepotent, desagraït i maleducat és una mala persona. També puc dir que és convergent. El senyor Laporta forma part de la casta corrupta colaboracionista que dirigeix Convergència i Unió des de fa anys . A CiU hi ha determinades persones que es pensen que el nacionalisme català és exclusiu d’ells i que han fet sempre tot el que ha calgut per destruïr els altres moviments nacionalistes catalans: la Crida, MDT, ERC, el Comitè Olímpic de Catalunya, etc…per això van crear el PI l’any 1996, amb els diners de Fèlix Millet, i per això ara han creat SCI, amb els diners de la Fundació CatDem i amb la col·laboració de la fundació convergent Catalunya Oberta, que "gentilment" es dedica a fer-li enquestes a mida al senyor Laporta. 

Laporta és mentider, prepotent, desagraït, maleducat, mala persona i convergent , però pel que sembla hi ha alguns independentistes ingenus que encara estarien disposats a votar-lo. Doncs bé, és possible que el 16 d’octubre l’assemblea del Barça l’expulsi com a soci, l’inhabiliti i el denuncii als tribunals per la comissió de diversos delictes. Per tant, a més a més de mentider, desagraït, maleducat, mala persona i convergent el senyor Laporta podria ser que fos un delinqüent .

 Els delictes que se li podrien imputar són:

 

  • APROPIACIÓ INDEGUDA: article 252 del Codi Penal, que es remet a les penes previstes a l’article 250 CP. L’article 250.6 CP diu que si el valor de la defraudació és molt gran (parlaríem de milions d’euros) li caurien entre 1 i 6 anys.
  • ESTAFA: ARTICLES 248 A 250 CP , li podria caure la mateixa pena.
  • MALVERSACIÓ: és un tema interpretable però crec que també se li podria imputar un delicte de malversació de l’article 435 CP , que comporta una pena de 3 a 6 anys de presó

 

El senyor Laporta només evitaria la presó si li caiguessin menys de dos anys, però per aquests delictes com a mínim le caurien 3 anys, per tant aniria a la presó.

Tot això s’haurà de resoldre als tribunals, però la possibilitat de que el senyor Laporta vagi a la presó per la seva gestió com a President del Barça és real. Francament no em fa cap pena, els que em fan pena són els independentistes ingenus que veient tot això encara estan disposats a votar-lo.

Jaume Matas va fer moltes barbaritats però fins que no va acabar als tribunals per lladre la gent no se’n va adonar de qui era realment aquest individu. Potser amb Laporta passarà el mateix. 

 http://www.diariogol.es/?mod=noticias&tipo=1&id=8855

 http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=727115&idseccio_PK=1507