El president del CCN diu que Tena i Bertran són “mercenaris del poder anticatalà”

 
 
www.somnoticia.cat 
 
El president del Cercle Català de Negocis (CCN), Ramon Carner, va carregar fort ahir contra l’aparició i el comportament de Solidaritat Catalana durant un col·loqui sobre la unitat independentista, celebrat a Girona. Carner va acusar Alfons López Tena i Uriel Bertran de ser “mercenaris del poder anticatalà”, i va opinar que “hi ha hagut poders que han sigut més forts que Reagrupament” i que responen a interessos antiindependentistes. Carner va explicar que el CCN estava formant Joan Laporta i el seu equip abans que plegués de la presidència del Barça, però que en un moment determinat, i sense saber perquè, “va desaparèixer”. “No ens feia cas en res”, va dir. Carner va assegurar que Solidaritat “ho divideix tot” i que està provocant greus problemes dins del CCN, fet que ha provocat la dimissió de Joan Canadell com a secretari general del Cercle, disconforme amb l’actitud dels candidats del CCN a Solidaritat, que “han col·locat les seves dones a les llistes”, i altres maniobres. El president del CCN també va revelar que a principi d’any Emili Valdero, ara candidat de Solidaritat i mà dreta de Laporta, anava dient que l’expresident del Barça era “un impresentable” i que “no el votaria ningú”. Per la seva part, Enric Canela, promotor de Deu Mil.cat i de Suma Independència, va opinar que l’aparició de Solidaritat Catalana feia pinta a “factoria Madí”.