COP D’ESTAT LAPORTISTA AL CCN

http://benplantat.blogspot.com/

 

 Ahir, com ja fa dies que estava previst, la Directiva del CCN va cessar el president i va acceptar la dimissió provisional del secretari general convertint-la en definitiva.

La mateixa nit de les “primàries” de SCI ja era de preveure que això acabaria passant. Una cosa es voler influir en partits politics d’ideologia similar (estatuts Art 2c), i un altra molt diferent es col•locar gent a les llistes. O aquesta gent es de molta confiança i molt centrada, com en Joan Canadell o una intervenció així nomes pot portar al desastre.

       

Una patronal s’ha de comportar com a tal, i empresarialment, en el mateix moment que es veuen acusacions fundades de malbaratament de diners contra el líder de un partit a qui se li ha donat suport, la Directiva del CCN hauria d’haver decidit retirar tots els seus candidats i el seu suport a SCI, per que els associats, per davant de tot, fins i tot de l’independència del país, volem una patronal amb criteri i ètica empresarial, amb mans netes. 

No es pot predicar recolzament a la regeneració democràtica, i alhora, donar suport a gent que vol viure del sistema corrupte i professionalitzat que te la política catalana. 

  

I la Junta Directiva, anit, passant-se per l’engonal els propis estatuts que no permeten forçar a plegar a cap directiu si no es decidit en Assemblea (Art 9,h) van escenificar l’assassinat del pare de l’invent. Si en Carner hagués estat present semblaria l’escena del Senat romà, tots amb les túniques senatorials, actuant brutalment, per acció u omissió. Però com en Ramon Carner no hi era present l’escena perd la grandesa i es converteix en un simple acte de la Inquisició quan condemnava a ciutadans en absència amb l’únic interès de robar-los el seu patrimoni familiar. 

    

Us faig una pregunta, només una. Perquè creieu que en Carner encara no us havia fotut fora de la Directiva? Perquè suposo sabeu que desprès d’arribar a l’extrem d’enviar-li espies als actes de Rcat on ell participava en Ramon tenia els bessons mes que inflats. Vosaltres, amb les vostres actituds sectàries vareu provocar que en Ramon explotés.

          

Be guapets, ahir vosaltres vareu escenificar el vostre “30 de gener”, comencem la setmana tràgica del CCN, i tots els associats esperem que quan acabi aquesta setmana hagueu fet arribar TOTS la vostra carta de renuncia a en Ramon.


Per que no se si ho sabeu, els rebuts no conformats poden ser tornats fins a 13 mesos desprès de ser carregats en els nostres comptes, i això es tant senzill que es pot fer des de el web de l’entitat bancària, o sigui, aneu redactant les vostres cartes de posar a disposició del president els vostres càrrecs (fet que es legal a la vista dels estatuts que teniu-Art 15, 2a- i de les Lleis d’Associacions), perquè si no acabareu sent la Directiva del no res.

            

I com cap de vosaltres es curt de gambals, entenc que tot això que he escrit vosaltres ja ho sabeu, i que per tant la vostra bruta maniobra només té com a objectiu desactivar el CCN un temps, i segurament amb que estigui desactivat fins el 28 de novembre ja us doneu per satisfets, encara que això sigui a costa de perjudicar l’entitat.

   

I qui avisa no es traïdor.

Estatuts CCN :
http://www.ccn.cat/sites/default/files/ESTATUTS_CCN-18nov2008.pdf