Ramon Carner segueix sent el president del Cercle Català de Negocis

 Malgrat el joc brut de la Societat Catalana d’Impostors, Ramon Carner no ha deixat de ser en cap moment el President del CCN. 

www.somnoticia.cat 

 El president del Cercle Català de Negocis (CCN), Ramon Carner, ha fet una roda de premsa aquesta tarda en la qual ha acusat Solidaritat Catalana d’haver intentat apropiar-se de l’entitat. Aquesta roda de premsa s’ha hagut de fer en el Col·legi de Periodistes, ja que l’emplaçament inicial, la seu del CCN, tenia la porta bloquejada, ja que algú ha malmès el pany intencionadament. Carner ha qualificat la seva falsa destitució per part d’un grup d’associats d’”innoble, barroer i il·legal intent d’apropiació de l’entitat que presideixo, induïda i perpetrada pel partit del senyor Laporta, pels seus assessors i pels interessos personals d’alguns membres de l’associació, ara candidats de Solidaritat Catalana”. El president del Cercle ha considerat que “en cap cas té efectes legals sobre la composició actual de la junta directiva” la seva destitució, escenificada per un grup de membres del CCN dissabte passat. “És un acte nul de ple dret, ja que els membres de la junta del CCN són i han estat sempreen Ramon Carner, Joan Canadell i en Jaume Vallcorba””, ha sentenciat. Aquestes tres persones van idear, fundar i impulsar el lobby d’empresaris ja fa dos anys, i els socis que van intentar fer-los fora eren només “un equip de suport”, ha explicat Carner. El Cercle