ELS NEFASTOS CAROD I PUIGCERCÓS

 

Fa set anys tot l’independentisme català estava unit sota les sigles d’ERC, avui en dia tot l’independentisme català està dividit i barallat. Alguns encara diuen que tota la culpa és del Joan Carretero,perquè va criticar massa als dirigents d’ERC i perquè va provocar una “escissió”, no hi estic gens d’acord. El Joan Carretero es va limitar a expressar en veu alta unes opinions que compartien molts militants i molts votants d’ERC, la resposta de la direcció, encapçalada per Carod i Puigcercós va ser apartar-lo i expulsar-lo. Convidant a marxar als dissidents el que van acabar aconseguint és que marxessin també els votants. El desastre electoral d’ERC en aquestes eleccions es veia a venir des de feia molt de temps per això és encara més irritant l’actitud autista i fatxenda dels senyors Carod i Puigcercós, que abans d’admetre que s’havien equivocat amb el segon tripartit han preferit estavellar el partit contra les roques. El problema d’ERC i indirectament el problema que tenim els votants independentistes és que els partits polítics no funcionen i enlloc de promocionar als millors s’acaba promocionant als més tramposos o als més pilotes. A ERC hi ha gent molt més vàlida que els senyors Carod i Puigcercós però ells dos són els més tramposos i per això han arribat a dalt de tot. Carod i Puigcercós no han volgut gent brillant que els fes ombra, han promocionat als més fidels i així estava ERC , amb dos tramposos que manaven i un munt de “palmeros” que aplaudien. ERC només té futur si tota l’actual direcció plega i entra gent nova i preparada. Fixem-nos en la trajectòria de Carod i Puigcercós, el 1987 entren a ERC i dos anys més tard , al Congrés de Lleida, li fan el llit al Joan Hortalà, el 1996 l’Àngel Colom se’n assabenta de que aquests dos senyors ara li estaven fent el llit a ell i fuig del partit, cosa que aprofiten per apoderar-se del partit. Al final, com que no saben fer res més es barallen entre ells i trenquen peres. El senyor Puigcercós no té cap feina coneguda i el senyor Carod és professor de secundària,els hi fa pànic tornar a la vida laboral i haver de relacionar-se amb els mortals, per això s’aferren com sigui a la cadira. El senyor Puigcercós no vol plegar, sap que ha enfonsat ERC però primer és ell i després ell, diu que plegarà d’aquí un any, ja ho veurem, ara té un any per maniobrar, per conspirar i per recol·locar-se dins el partit , el seu objectiu no és salvar ERC, és salvar-se ell. Espero que algun dia ERC remunti i torni a ser un partit com cal però per això cal renovar tota l’actual direcció.