Mas president, Catalunya… DEPENDENT!

 

 

El tripartit s’ha acabat i CiU ja torna a governar. El primer tripartit va tenir algunes coses bones i jo al principi el veia bé però el segon tripartit ha estat una immensa presa de pèl que no té cap mena de justificació. Els efectes d’un govern tan nefast han estat un contragovern que pot arribar a ser igual de nefast. La sociovergència corrupta no serà cap solució pels problemes del país, els trenta anys d’autonomia a Catalunya han estat un fracàs i els propers quatre anys no canviaran res, per això resulta ben incomprensible la decisió del poble de Catalunya de votar massivament CiU . Les pèssimes relacions que tenen les direccions d’ERC i de CiU han perjudicat enormement el país, potser tenim sort i ERC renova tota la seva direcció però la direcció de CiU no canviarà i haurem de seguir aguantant al senyor Duran i Lleida uns quants anys més. De cop i volta hem retrocedit en el temps a l’any 1999, a la darrera legislatura de CiU, que va ser horrible. A més a més de tot això patim un ofegament econòmic i una ofensiva judicial anticatalana. O l’Artur Mas sorprèn a tothom i es revela com un excel·lent líder per Catalunya o tindrem problemes greus, de fet la majoria de gent que l’ha votat ho ha fet pensant sobretot en fer fora el tripartit, no en que ell pogués construir res. Votar en clau negativa té aquestes coses, és molt fàcil fer fora al que mana però si els nous governants no aporten res que valgui realment la pena s’acaba generant una gran frustració. És bo que el PSC i ICV ja no estiguin al Govern, algunes coses milloraran, però aviat molts independentistes que han votat CiU se’n adonaran que el vot realment útil era votar per la independència, votar Reagrupament i que votar a CiU o al tripartit sí que és llençar el vot.