GOVERN MAS, GOVERN SOCIOVERGENT O PRESA DE PÈL?

       

COMPOSICIÓ DEL GOVERN.- A mesura que passen els dies vaig fent-me una idea de com serà el nou govern de la Generalitat. En teoria a tots els governs nous se’ls hi han de donar 100 dies per començar-los a valorar, encara falta saber qui manarà a TV3 i Catalunya Ràdio, quina serà la política lingüística o qui serà el secretari del ‘esport, però començo a veure algunes coses que grinyolen i que no m’agraden. El senyor Mas podria ser un bon president, és una persona vàlida i preparada però moltes de les persones que l’envolten em generen desconfiança. No m’agrada que un socialista progre multiculti com Ferran Mascarell dirigeixi la cultura. Tampoc m’agrada el protagonisme que té en aquest govern el senyor Duran i Lleida. El senyor Duran ha col·locat 3 consellers, la seva mà dreta, el Sr.Pelegrí, la seva minyona, la Sra Ortega, i la jurista espanyolista Fernández Bozal, per enfotre-se’n de tots nosaltres. Si algú es pensa que un govern tutelat per Duran i Lleida ens portarà cap a la independència potser que vagi al psiquiatra.

 

SOCIOVERGÈNCIA.-El suport del PSC a la investidura no és casual, aquest és un govern sociovergent i la sociovergència és sinònim de corrupció. Els ciutadans van parlar i van dir que volien el PSC fora del govern però gràcies al pacte CiU-PSC els socialistes continuaran influint en el govern. CiU i PSC tenen interessos comuns, tots dos han convertit la política catalana en un gran negoci i tots dos es tapen les vergonyes quan cal, així ho han fet amb el tema Fòrum, els peatges o la corrupció urbanística. ERC i ICV en lloc de combatre la sociovergència s’hi han intentat sumar i durant els 7 anys de tripartit han donat una imatge deplorable.

 

INCOMPLIMENTS.- A tot això cal afegir-hi els primers incompliments del nou govern, el concert econòmic no se l’han cregut mai i sembla ser que la limitació dels 80 km/h  potser no la suprimiran.

 

VOT INÚTIL.- A Catalunya hi ha centenars de milers d’independentistes però no entenc el què voten, votar CiU vol dir llençar a la brossa quatre anys més, votar Laporta vol dir que li entregues el teu vot a un personatge sense cap mena d’ètica ni d’escrúpols que feia negocis amb el govern sàtrapa de l’Uzbekistan i que està sent investigat per Hisenda per desviar quantitats milionàries a Suïssa. Votar ERC és votar PSC . Quin és el vot realment inútil? votar Reagrupament o votar tota aquesta gentola?