Es confirmen els viatges constants de Laporta a Suïssa en jets privats pagats pels socis del Barça

  

Després de llegir al Interviu que Hisenda està investigant al Laporta per evasió de capitals a Suïssa he decidit fer una ullada al google a veure que trobava i PAM!!!! , he trobat diferents informacions d’aquest estiu on s’explica que el senyor Laporta viatjava constantment a Suïssa amb jets privats pagats amb els diners del soci del Barça. Aquests viatges no coincidien ni amb partits del Barça ni amb reunions de la UEFA… potser anava a Suïssa a comprar xocolatines o a mirar-se les vaques. 

 

www.racocatala.cat   (6 de setembre de 2010) 

 L’altre dia el Laporta va dir que l’enorme despesa en jets privats era degut a que es feien servir per retornar jugadors convocats per la selecció ràpidament perquè poguèssin jugar. Això seria prou justificat (dintre les macroxifres que mou el Barça). Però ara resulta que el 95 % d’aquesta despesa era per jets on només viatjava el Laporta. Bé, dius, és el President del barça i ha d’anar a actes de la UEFA, la FIFA etc… (tot i que ja ho començaria a trobar una mica exagerat), però ara resulta que casi mai aquests viatges van coincidir en CAP acte oficial de CAP organisme relacionat amb el fútbol, ni amb el Barça, ni amb la FIFA, ni amb la UEFA , ni amb partits, nia ctes oficials o solidaris del club, ni amb res… 

Una mica estrany no? Ja se que la frase "l’ataquen perquè és indepe" per alguns els hi justifica tot. Però no estaria malament saber que hi va anar a fer tants cops a Suïssa amb un jet pagat pels socis no? Més que res perquè algú que aspira a fer política i parla de regeneració i superar els vicis dels polítics actuals bé ha d’acceptar que les seves actuacions siguin analitzades per l’opinió pública no? O això només val quan s’ha de parlar del reposapeus del Benach?

 

 

www.eltriangle.eu  ( 6 de setembre de 2010)

 

 El Barça va pagar els viatges en jet privat de Laporta a Suïssa

L’expresident podria haver utilitzat aquests vols per reunir-se amb la seva amiga Gulnara Karimova, filla del dictador de l’Uzbekistan, al no coincidir cap d’aquests desplaçaments amb un partit internacional del Barça ni amb una reunió de la FIFA o la UEFA
M. Ruiz
Les sospites s’han convertit en realitat. El 95% dels jets privats contractats per l’FC Barcelona durant els últims set anys van ser utilitzats per Joan Laporta i no pels jugadors com va declarar l’expresident blaugrana divendres passat en una entrevista concedida a TV3. La due diligence encarregada per la nova junta directiva del club a l’empresa KPMG ha revelat, segons publica Mundo Deportivo que el 95% dels 350.000 euros gastats en jets privats corresponen a l’expresident. I, el que és més greu, la majoria d’aquests viatges, com ja ve denunciant EL TRIANGLE des de fa mesos, són a Londres i a Suïssa en dies en els quals no hi havia partit del Barça ni reunions de la FIFA o la UEFA.

La nova junta directiva sospita ara que Laporta pot haver utilitzat el jet privat pagat pel club per reunir-se a Suïssa, entre d’altres persones, amb la seva amiga Gulnara Karimova, filla del dictador de l’Uzbekistan, per portar a terme negocis privats. Laporta té la intenció d’acollir-se a l’article 50 dels estatuts del Barça i defensar en persona els seus números en la propera assemblea de compromissaris del mes d’octubre. Així que haurem d’esperar fins a llavors per saber per què utilitzava Laporta el jet privat en els dies en els quals no havia partit internacional ni actes de la UEFA i, sobretot, perquè que ens digui amb qui es reunia.