Oriol Junqueras, l’esperança blanca

   

A la vista de com està evolucionant la política catalana cada dia tinc més clar que aquesta tardor serà clau. El congrés d’ERC de 2008 en que Joan Carretero va ser derrotat i Puigcercós va obtenir la victòria ha propiciat al cap de dos anys un desastre electoral sense precedents de l’independentisme català, si a la tardor els afins a Puigcercós continuen al capdavant d’ERC dubto molt que canviï el panorama. En Joan Carretero s’ha intentat acostar a ERC més que res per veure si aconsegueix que es mogui alguna cosa . El millor que ens podria passar a tots els independentistes és que al capdavant d’ERC s’hi posés l’Oriol Junqueras, el millor polític que té ERC, una persona de pau, honesta, dialogant, vàlida i preparada. Tal com havíem previst molts, ERC s’ha enfonsat electoralment però malauradament una gran part dels seus vots han anat a parar a CiU. Reagrupament ha fet una bona feina però no s’ha traduït en vots, el mateix que li va passar al BEAN o a Nacionalistes d’Esquerra. Tant de bo una persona com l’Oriol Junqueras pugui arreglar tot aquest garbuix i unir a tots els independentistes com l’any 2003.