El currículum de Joana Ortega

Fa poc s’ha sabut que la senyora Joana Ortega , vicepresidenta de la Generalitat, es feia passar per psicòloga sense ser-ho… Un cop enxampada amb la mentida s’ha inventat l’excusa de que tot ha sigut un "error" i a sobre es déu pensar que ens ho creiem. Aquesta senyora, col·locada a dit per Duran i Lleida, forma part de la legió d’aprofitats que entren en política per treure’n beneficis, gent sense ofici ni benefici que vol col·locar-se. Quan la tal Joana diu que té "estudis de" fa el mateix que Puigcercós, que també diu que té "estudis de filosofia". M’agradaria saber quantes assignatures li falten a la senyora Ortega, una? dues? cinc? vint? totes? …no m’estranyaria que hagués anat un any a la facultat i s’hagués passat tota l’estona al bar, no seria el primer cas. Roldan també deia que tenia no sé quantes llicenciatures. Cada dia tinc més clar que si aquesta senyora pot ser vicepresidenta de la Generalitat qualsevol pot ser-ho, perquè si aquesta senyora ha arribat on ha arribat no és pels seus mèrits, sinò perquè té un bon endoll o uns bons padrins. És així com funciona la política catalana, no es premia als més brillants sinò als més pilotes i als més servils.