Les eleccions importants

Ara comencen les municipals i tothom en parlarà nit i dia, però les eleccions realment importants són les eleccions al Parlament Balear i a les Corts Valencianes. La nostra cultura, la nostra llengua, les nostres arrels són les que són i per moltes barreres que ens posin de les Corberes al riu Segura i del riu Cinca a Menorca som un mateix poble. Ens han volgut esquarterar i ens han volgut enfrontar entre nosaltres per debilitar-nos, però cal que estiguem units i cal seguir lluitant. Els espanyolistes han fomentat l’anticatalanisme al País Valencià , però des d’aquí al Principat hi segueix havent un gran desconeixement sobre la realitat valenciana i això també és un greu problema. Tant de bo a les properes eleccions el PP perdi tant a les Illes com al País Valencià i espero que els nacionalistes valencians i balears facin un gran paper, el País Valencià i les Illes es mereixen un futur millor i uns governants que estiguin a l’alçada. Visca la Terra!!!