Exitosa IV Assemblea Nacional de Reagrupament a Vic

http://territorials.reagrupament.cat/garraf/

El diumenge passat es va celebrar la IV Assemblea Nacional de Reagrupament al cinema Vigatà de Vic. El cinema es va omplir i va ser tot un èxit. Cal destacar les intervencions de l’alcalde de Vic, el senyor Vila d’Abadal i del President de Reagrupament , Joan Carretero . Els reagrupats del Garraf que hi vam assistir vam tenir l’oportunitat de parlar una estona amb el President i en vam sortir molt contents. Vam saludar molts amics reagrupats i ens ho vam passar molt bé. A l’Assemblea es va aprovar una proposta per millorar l’organització interna i es va aprovar també una proposta de millora de la ponència ideològica. Es va elegir una nova Junta Directiva, encapçalada pel Joan Carretero com a President i la Rut Carandell com a Vice-Presidenta. Van ser elegits com a membres de la Junta els 18 candidats de la llista oficial . Els dos candidats del Garraf que es presentaven, Josep Perera i Manel Pascual, van obtenir el 25% dels vots dels assistents i el 20% dels vots dels assistents, respectivament.